fashiondays.ro

Dresurile de dama cele mai sexy

dresuri-sexy-pentru-femei-1
StarShinerS iti prezinta cele mai frumoase si sexy dresuri de dama din brandul KUNERT. KUNERT militeaza pentru picioare frumoase de mai bine de 100 ani. Combina un stil usor de permis, cu eleganta atractiva, calitatea ireprosabila si potrivirea marimii. Cercetarile noastre si activitatile de dezvoltare duc la crearea unor produse unice in sectorul ciorapilor. Eleganta moderna, creatiile fine si calitatea I fac din articolele KUNERT adevarate capodopere. Detalii perfecte, acoperire armonioasa. Cele mai bune materiale, modele rafinate, atentie la detalii – totul creeaza dorinta cand vine vorba de picioare frumoase.

De cele mai multe ori poti transforma o tinuta lipsita de farmec, intr-o aparitie uluitoare prin decizia pe care o iei in legatura cu nuanta sau imprimeul dresului.

Cu toate ca o aceasta piesa poate salva tinuta, o alegere nepotrivita o poate transforma intr-un fiasco! Spre bucuria noastra, avem la dispozitie o multitudine de modele de dresuri din care sa alegem in functie de tinuta si ocazie.

Dar hai sa iti spun mai multe despre brandul KUNERT pe care il gasesti acum si in magazinul online StarShinerS! De mai bine de 100 de ani, KUNERT militeaza pentru eleganta moderna, prin a-ti propune o serie de produse de calitate ireprosabila si modele extrem de atractive.

dresuri-sexy-pentru-femei-2


Iata recomandarile mele:

Dresuri de dama mono

In codul bunelor maniere se mentioneaza un aspect destul de important legat de modul in care se poarta dresurile de dama: pentru o tinuta lady like, orice femeie trebuie sa poarte dresuri atunci cand opteaza pentru o fusta sau rochie. Poate e invechit acest principiu, poate nu, insa o tinuta 100% feminina este conturata de dresul pe care il alegem, in functie de nuanta si textura care se potriveste outfit-ului.

Acum avem o paleta larga de nuante, chiar si cand vine vorba de nude sau crem, putand sa alegem o culoare cat mai apropiata de nuanta pielii noastre pentru o oferi un aspect natural. De aici alegerile, din nou, sunt vaste: poti alege mat sau lucios. Daca preferi negrul si vrei sa adopti o tinuta office sobra, poti opta si pentru dresuri negre pentru un efect wow!

dresuri-sexy-pentru-femei-3dresuri-sexy-pentru-femei-4
 

Dresuri cu modele ultra sexy

Daca ai tras cu ochiul la pozele de mai jos inainte sa citesti aceste randuri este clar! Ai fost vrajita de aceste modele extrem de sexy si feminine pe care oricare dintre noi le-ar dori in garderoba, mai ales purtate in combinatie cu o rochie sau fusta care sa iti puna in evidenta picioarele datorita imprimeului extrem de hot al dresului!

Poti alege intre dresuri care aduc a jatiere si portjartiere. Sunt extrem de sexy si extrem de incitante! Poti opta pentru modele geometrice acestea fiind extrem de moderne datorita iluziilor optice generate prin combinatii inedite de culori. O alta varianta ar fi imprimeuri florale sau, si mai jucaus de atat, imprimeuri haioase precum pisici, fundite sau buline. In functie de tinuta si de ceea ce doresti sa transmiti prin atitudine, poti alege dresul potrivit prin care sa farmeci orice privire nastrusnica!

dresuri-sexy-pentru-femei-5dresuri-sexy-pentru-femei-6
 

Spune-mi, ce preferi: dresurile clasice,  imprimeurile sexy sau detaliile jucause?

DRESURI DAMA: CELE MAI SEXY MODELE, VEZI AICI

Sursa:
http://starsblog.ro/dresurile-de-dama-cele-mai-sexy-modele-acum-si-pe-starshiners-ro/