dyfashion.ro

Accesorizare rochii verzi elegante

rochie-de-seara-miss-grey-1

Poarta rochii verzi de seara cu accesorii aurii si argintii pentru  o aparitie glam


Cea mai la indemana metoda de accesorizare este reprezentata de combinarea rochiilor elegante verzi cu accesorii aurii sau rochie verde elegantaargintii, dupa preferinte. Contrastul care se creeaza are un efect glam asupra imaginii tale, si este recomandat in mod special atunci cand participi la un eveniment pretentios, la care trebuie sa ai o aparitie pe masura. Bijuteriile si accesoriile aurii avantajeaza enorm rochiile verzi elegante, si se potrivesc indiferent de tonul pielii tale. In functie de materialul din care este confectionata rochita ta verde, ai grija sa nu faci abuz de numarul accesoriilor; spre exemplu, o rochie verde eleganta din paiete nu are nevoie de un numar mare de astfel de accesorii, pentru a nu-ti supraincarca imaginea.

Rochiile din paiete verzi si accesoriile minimale - combinatia perfecta


rochie-de-seara-miss-grey-2rochie-de-seara-miss-grey-3

Daca vrei sa obtii un look atragator si classy simultan utilizand un singur articol vestimentar, rochiile verzi din paiete sunt cea mai la indemana optiune. Datorita texturii bogate a materialului din care sunt confectionate, acestea atrag atentia instantaneu. Le poti purta in combinatie cu un colier delicat, daca iti permite modelul, in culori neutre, sau cu perle, pentru o aparitie feminina si sofisticata.

Personalitatile indraznete pot opta pentru rochii verzi scurte cu accesorii color-block


rochie-de-seara-miss-grey-4rochie-de-seara-miss-grey-5

O alta metoda de a iesi in evidenta la evenimentele deosebite consta in combinarea rochiilor verzi elegante cu accesorii color-block. Pot fi considerate accesorii color block culorile opuse pe cercul cromatic, precum rosu sau alte nuante derivate din acesta, dar si galben aprins, nuante de roz, albastru sau  mov. Si in acest caz, trebuie sa ai foarte mare grija cu numarul accesoriilor pe care le folosesti.

Descopera cea mai noua colectie Miss Grey, si alege-ti rochiile elegante preferate.

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/cum-poti-accesoriza-rochiile-verzi-elegante-pentru-un-look-de-invidiat/