dyfashion.ro

Idei de rochii pentru seara de Revelion

rochie-revelion-din-oferta-inpuff-1

Rochie lunga catifea neagra si broderie aurie • Atmosphere

ROCHII REVELION
Rochie lunga catifea neagra si broderie aurie este o rochie de seara eleganta ideala pentru a te face remarcata. rochie lunga de seara rochie din catifea neagra rochie de Revelion maneca lunga are spatele gol este accesorizata cu broderie aurie cusuta manual mulata pe corp cretul de la spate iti ofera un aer sexy lungime: 140 cm de la subrat pana jos material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania.Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii de seara!


ROCHII SI TINUTE DE REVELION OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE AICI


rochie-revelion-din-oferta-inpuff-2

Rochie scurta din paiete rosii • Atmosphere

ROCHII REVELION
Rochie scurta paiete rosii este;perfecta pentru a arata ca o diva rochie scurtas rosie rochie de paiete pentru Revelion decolteu adanc are spatele plin maneci scoica este petrecuta cu pliuri este perfecta pentru a arata ca o diva material 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de Revelion!






rochie-revelion-din-oferta-inpuff-3

Rochie de seara din paiete verzi • Atmosphere

ROCHII REVELION
Rochie de seara din paiete verzi rochie de seara din paiete verzi rochie midi ideala pentru petrecerea de Craciun sau de Revelion insertii de catifea croi mulat pe corp fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai sexy rochii de Revelion!






rochie-revelion-din-oferta-inpuff-4

Rochie midi neagra din catifea cu paiete aplicate • Ade Collection

Rochie midi neagra din catifea cu paiete aplicate rochie midi neagra rochie de seara din catifea rochie Revelion ideala pentru petrecerea de Craciun sau de Revelion paiete aplicate fara maneca volan larg la bust lungime: 86 cm de la sub brat in jos captuseala neagra material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de Revelion!





rochie-revelion-din-oferta-inpuff-5

Rochie midi bordo din catifea • Atmosphere

ROCHII REVELION
Rochie midi bordo din catifea este eleganta senzuala si extrem de sexy rochie midi din catifea rochie bordo  croi mulat pe corp decolteu adanc se inchide la spate cu fermoar fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai senzuale rochii de revelion!







rochie-revelion-din-oferta-inpuff-6

Rochie lunga rosie despicata in fata • Atmosphere

ROCHII REVELION
Rochia lunga rosie despicata in fata este o rochie eleganta cu bust buretat din dantela. rochie lunga rosie bistrech dantela la bust despicata in fata are maneci lungi are un croi modern sirena in partea de jos lungime: 140 cm de la subrat pana jos material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai senzuale rochii lungi pentru revelion!





rochie-revelion-din-oferta-inpuff-7

Rochie trei sferturi dantela nude si maneci evazate • Atmosphere

Rochie trei sferturi dantela nude si maneci evazate este o rochie sexy si eleganta rochie trei sferturi dantela nude rochie maneci evazate slit adanc decolteu ce pune in evidenta sanii maneci clopot lungime: 80 cm de la subrat pana jos material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuf cu cele mai elegante rochii de Revelion!




rochie-revelion-din-oferta-inpuff-8

Rochie lunga lycra albastra si broderie florala • Atmosphere

ROCHII REVELION
Rochie lunga lycra albastra si broderie florala; rochie lunga de ocazie rochie lunga de seara albastra rochie cu despicatura adanca pe picior; decolteu generos talia accesorizata cu o broderie florala se inchide la spate cu fermoar ascuns material: 95% poliester 5% elastan lungime: 150 cm de la subrat pana jos produs fabricat in Romania! Rasfata-te inPuff cu cele mai frumoase si elegante rochii de seara si de revelion!






rochie-revelion-din-oferta-inpuff-9

Rochia de seara cu paiete aurii mate • MBG

ROCHII REVELION
Rochia de seara cu paiete aurii mate este o rochie eleganta pe care o poti purta la evenimente speciale sau la iesirile in club cu prietenii.  rochie eleganta de seara rochie perfecta pentru petrecerea de revelion paiete aurii mate aplicate pe captuseala se poate purta in club maneci trei sferturi spatele usor decoltat se inchide cu fermoar ascuns la spate Material: 95% poliester 5% elastan Lungime: 78 cm de la sub brat in jos Produs fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii de Revelion!



rochie-revelion-din-oferta-inpuff-10

Rochie trei sferturi paiete aurii cu negru • Atmosphere

ROCHII REVELION
Rochie trei sferturi paiete aurii cu negru este sexy si eleganta rochie trei sferturi rochie paiete aurii cu negru rochie perfecta pentru petrecerea de revelion dublata cu lycra spate decoltat bust buretat decolteu adanc pus in valoare prin tul accesorizat cu strasuri lungime: 80 cm de la subrat pana jos material 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii!


ROCHII SI TINUTE DE REVELION OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE AICI



rochie-revelion-din-oferta-inpuff-11

Rochie lunga din paiete aurii si tul nude • Atmosphere

ROCHII REVELION
Rochie lunga din paiete aurii si tul nude este o rochie eleganta de seara iar croiul urmareste linia corpului si ii ofera o mulare perfecta. decolteu adanc buretat cupe cu push-up de la genunchi este prevazuta cu tul nude si cristale aplicate paietele ofera un look elegant captuseala nude tul transparent croiul urmareste linia corpului pune in valoare silueta se inchide cu fermoar ascuns la spate material: 95% poliester 5% elastan lungime: 150 cm de la subrat pana jos fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai sexy si elegante rochii de revelion!



rochie-revelion-din-oferta-inpuff-12

Rochie trei sferturi cu pene la bust • Atmosphere

ROCHII REVELION
Rochie trei sferturi cu pene la bust este sexy cu decolteu adanc rochie trei sferturi rochie midi eleganta rochie de Revelion  pene aplicate la bust mulata perfecta pentru evenimente penele de la bust ii ofera eleganta talie accesorizata decolteu adanc se inchide cu fermoar la spate lungime: 75 cm de la subrat pana jos material 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai sexy rochii de seara!




rochie-revelion-din-oferta-inpuff-13

Rochie trei sferturi de catifea si paiete • Atmosphere

ROCHII REVELION
Rochie trei sferturi catifea si paiete este o rochie cu un croi unic si elegant cambrata pe corp rochie trei sferturi de seara rochie din catifea si paiete rochie pentru Revelion croi unic si elegant cambrata pe corp material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de catifea!






rochie-revelion-din-oferta-inpuff-14

Rochie catifea neagra cu broderie aurie si spate gol • Atmosphere

ROCHII REVELION
Rochie midi cu broderie aurie si spate gol - este sexy si foarte elegante rochie midi catifea neagra rochie cu broderie aurie spatele gol accesorizat cu lant auriu maneca trei sferturi lungime: 86 cm de la sub brat in jos fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai sexy rochii de Revelion!






rochie-revelion-din-oferta-inpuff-15

Rochie trei sferturi dantela neagra si voal • Atmosphere

Rochia trei sferturi dantela neagra si voal bust este o rochie de ocazie eleganta rochie trei sferturi; rochie dantela neagra si voal este mulata pe corp rochia are bust din voal spatele este gol accesorizat cu margele lungime: 75 cm de la subrat pana jos material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii de Revelion!