dyfashion.ro

Rochii cu paiete pentru Revelion

rochie-cu-paiete-pentru-revelion-1

Pentru petrecerea de Revelion, alege rochiile cu paiete


Petrecerea de Revelion este un moment esential din an, cand tinutele stralucitoare, inedite, menite sa ne evidentieze unicitatea si personalitatea, sunt esentiale. Acum, avem momentul sa afisam o latura a personalitatii noastre pe care nu am afisat-o intregul an, si sa fim mai extravagante, mai elegante si mai feminine decat de obicei. Pentru ca nimic nu completeaza mai bine noaptea dintre ani decat o tona de complimente si atentia tuturor indreptata asupra noastra.


Rochii de Revelion cu paiete - cliseu sau un trend obligatoriu?


Exista o discutie aprinsa referitoare la purtarea rochiilor cu paiete la petrecerile de final de an, generata de ideea ca a purta accesorii stralucitoare este un cliseu si daca vrei sa iesi in evidenta trebuie sa adopti o tinuta diferita. Lucrurile nu stau tocmai asa, intrucat rochiile cu paiete sunt prin definitie pretioase si acapareaza instantaneu atentia tuturor. Din acest motiv, ele nu pot sa fie purtate oriunde si oricand. Rochiile cu paiete sunt intotdeauna ceva mai pretentioase, mai bogate din punct de vedere al texturii, de aceea se recomanda sa fie purtate iarna. Rochiile cu paiete se potrivesc ocaziilor in care ne dorim sa ne facem remarcate printr-o rochie cu paiete de revelionaparitie indrazneata si trebuie neaparat sa fie purtate in combinatie cu o atitudine increzatoare.


Cum sa accesorizezi rochiile cu paiete pentru o aparitie de efect?


Exista foarte multe moduri in care poti sa iti accesorizezi rochia favorita cu paiete, insa totul depinde de tipul de eveniment sau ocazie la care vrei sa le porti. Daca vei purta o rochie de revelion cu paiete iar locatia petrecerii este in club, atunci poti sa o combini cu accesorii neutre in tonuri de nude ori negru, ori pur si simplu sa lasi rochia sa vorbeasca de la sine fara sa ii adaugi numeroase bijuterii, pentru a nu supraincarca imaginea. In schimbi, daca locatia evenimentului este o sala de evenimente, rochiile cu paiete arata superb in combinatie cu perle, ori cu accesorii statement aurii sau argintii.


Rochii de petrecere cu paiete - recomandarea Miss Grey


Cea mai noua colectie care poarta eticheta Miss Grey este dedicata special petrecerilor de final de an. Am creat doua modele inedite de rochii cu paiete pe care le poti purta cu incredere la evenimentele din luna decembrie. Rochiile Jade si Ruby se evidentiaza printr-un design simplu, care iti subliniaza formele feminine, si prin culori vibrante; in tonuri de verde sau de bordo, rochia cu un decolteu in V impresionant iti permite sa afisezi o alura usor provocatoare si de o sofisticare speciala simultan. Ideala un combiantie cu un colier statement sau cu perle, ori chiar purtata simpla, rochia cu paiete te va transforma in centrul atentiei oricarui eveniment special, in noaptea de Revelion.

Descopera rochiile de Revelion Miss Grey si asigura-ti aparitii de senzatie la petrecerile de final de an.

rochie-cu-paiete-pentru-revelion-2rochie-cu-paiete-pentru-revelion-3

rochie-cu-paiete-pentru-revelion-4rochie-cu-paiete-pentru-revelion-5
Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/pentru-petrecerea-de-revelion-alege-rochiile-cu-paiete/