dyfashion.ro

Salopete pentru ocazii speciale

salopeta-de-ocazie-1

Alege salopete de ocazie care sa te avantajeze:


Primul si cel mai important pas in selectia unei salopete elegante potrivite este sa optezi pentru un model care sa iti flateze silueta si care sa iti puna in valoare calitatile. In acest sens, asigura-te ca iti cunosti foarte bine caracteristicile si intereseaza-te cum anume le poti maximiza sau minimiza cu ajutorul pieselor vestimentare pentru care optezi. Daca alegi salopete elegante de dama care sa ti se potriveasca, atunci restul vine de la sine, iar aparitia ta la ocaziile speciale va fi categoric uimitoare.


Ai grija sa iti accentuezi talia atunci cand porti salopete de dama elegante:

 

salopeta-de-ocazie-2salopeta-de-ocazie-3

Pentru ca efectul salopetei sa fie unul deplin, si sa te poti bucura de farmecul acestora, iti recomandam sa ai grja, atunci cand porti salopeta eleganta de dama versatilao salopeta de dama, ca talia ta sa fie accentuata. Exista numeroase modele de salopete de dama elegante care au incorporate in constructia lor diverse accesorii menite sa iti valorifice talia, insa daca in garderoba ta detii o salopeta simpla, atunci asigura-te ca o vei purta in combinatie cu  curea sau un accesoriu care iti va pune in valoare talia. Astfel, imaginea ta se va schimba radical in bine si vei avea parte de un fler stilat si feminin, care iti va aduce multe complimente.


Salopete office de dama sau tinute pentru ocaziile speciale? Ambele!:

 

salopeta-de-ocazie-4  

Intr-una dintre cele mai recente colectii de iarna, Miss Grey ti-a pregatit doua incantatoare modele de salopete elegante versatile, pe care le poti purta cu succes atat la evenimentele speciale, cat si intr-o zi la birou. Confectionate din antic, salopetele elegante de dama se remarca prin liniile simple cu accente minimaliste ale croielii, prin design-ul clasic si totodata deosebit de feminin, si prin aplicatiile care le sporesc nivelul de eleganta. Dotate cu revere, infrumusetate cu pietre pretioase sau cu accesorii tip curea in talie, salopetele elegante de dama Lucile sunt disponibile in tonuri de verde smarald sau negru.

Pentru ocaziile speciale, poti purta salopetele elegante de dama in combinatie cu un colier statement, iar daca vrei sa le imbraci pe post de tinuta office, le poti combina perfect cu o camasa, pentur a masca decolteul, un blazer ori un sacou. Recomandam sa le porti cu pantofi cu toc inalt, pentru ca pantalonul sa se aseze frumos.

Sursa:
https://missgrey.ro/blog/despre-salopete/salopete-elegante-versatile-pentru-ocazii-speciale/