dyfashion.ro

Cum arata rochia ideala pentru ocazii?

cum-arata-rochia-ideala-pentru-ocazii-1

Lunga sau scurta? Cum arata rochia ta ideala pentru ocazii?


Evenimentele speciale din viata noastra sunt un motiv real de bucurie, dar si de stres atunci cand vine vorba despre alegerea tinutei ce o vom purta. Iti mai amintesti cum te-ai simtit inaintea ultimei nunti la care ai fost invitata? Eu recunosc ca in prima faza ma cuprinde o usoara panica la gandul ca nu imi voi gasi rochia perfecta.

Atatea aspecte de care trebuie sa tin cont cand o aleg! Ce imi flateaza silueta, culorile ce ma avantajeaza, stilul pe care doresc sa il adopt si, mai ales, sa fie potrivita evenimentului la care voi lua parte.

Majoritatea doamnelor considera ca o rochie lunga e potrivita pentru orice ocazie, insa lucrurile nu stau chiar asa. Persoanelor scunde le vin mult mai bine rochiile scurte, care le vor face sa para mai inalte datorita efectul de alungire pe care il dau siluetei.

Iata propunerea mea:

Rochie Sherri Hill 51103 Black


Rochia tip sirena, cu trena, Rochie Sherri Hill 51103 Black iti va pune intr-un mod subtil in evidenta trupul feminin. Decupajul din spate are rolul de a o nota sexy tinutei. Umerii goi si detaliile florale amintesc de influentele spaniole si dau un plus de romantism look-ul tau. Potrivita pentru o femeie senzuala, rochia trebuie sa acopere incaltamintea cand stai in picioare si sa iti permita sa pasesti lejer, fara a o calca.

cum-arata-rochia-ideala-pentru-ocazii-2cum-arata-rochia-ideala-pentru-ocazii-3

Pentru un plus de eleganta, accesorizeaz-o cu o pereche de sandale negre cu toc inalt, manusi lungi, pana la cot, din satin si o pereche de cercei clips cu perle uriase. Adauga un strop de sclipirea tinutei tale all black cu un clutch argintiu Geanta StarShinerS Sparkle Silver.

Vei avea un look de diva!

Geanta StarShinerS Sparkle Silver1Geanta StarShinerS Sparkle Silver2

Rochie Sherri Hill 50518 jade


Rochia Rochie Sherri Hill 50518 jade cu aplicatii de pietre stralucitoare e perfecta pentru o aparitie glam. Potrivita pentru o femeie plina de sex-appeal, iti va pune frumos in evidenta picioarele lungi si spatele sexy.

cum-arata-rochia-ideala-pentru-ocazii-4cum-arata-rochia-ideala-pentru-ocazii-5

Alege o pereche delicata de cercei, sandale aurii si o geanta plic neagra simpla pentru a completa tinuta. Vei obtine un look sexy si tineresc!

Tu ce alegi? Rochia lunga si senzuala sau pe cea scurta si sexy?

VEZI AICI NOUA COLECTIE DE ROCHII DE OCAZIE STARSHINERS

Sursa articol:
http://starsblog.ro/lunga-sau-scurta-cum-arata-rochia-ta-ideala-pentru-ocazii/