dyfashion.ro

Rochii de ocazie scurte si midi

rochii-de-ocazie-scurte-si-midi-1

De ce preferam rochiile de seara scurte?


Inainte de a visa la frumusetea lor incomensurabila, se cuvine sa ne intrebam de ce ne fascineaza rochiile de ocazie scurte. Iar aici intra in joc avantajele pe care acestea le constituie pentru fiecare femeie in parte: incepand de la fapul ca ele sunt niste accesorii vestimentare extrem de versatile, care ne permit sa le purtam in cele mai variate contexte, si pana la existenta unei game extrem de diversificate de modele, culori, texturi si stiluri, rochiile de ocazie scurte pot sa nasca adevarate dezbateri. Se pot scrie poate materiale de dimensiunile unui roman pe seama beneficiilor acestora, insa ele sunt cumva implicite si credem ca fiecare femeie le cunoaste la un nivel personal. Pe scurt, preferam rochiile de ocazie scurte pentru ca sunt confortabile, pentru ca ne fac sa ne simtim unice si diferite, pentru ca reusesc sa transforme fiecare moment special al vietii noastre intr-o amintire de nepretuit si pentru ca sunt un element care reprezinta esenta feminitatii insasi.


Elemente carora trebuie sa le acorzi importanta atunci cand alegi rochii elegante scurte sau midi:


Am preferat sa rezumam articolul de fata in sintagma povestea detaliilor care fac diferenta, si probabil te intrebi de ce. Avem in spate un rationament pe care il poate confirma fiecare doamna si domnisoara care a fost nevoita, cel putin o data in viata, sa aleaga o rochie de ocazie eleganta scurta sau midi, si anume: de fiecare data, accesoriile vestimentare din aceasta gama care ne atrag atentia sunt cele care se diferentiaza prin detalii subtile, dar in absenta carora rochita nu ar mai fi la fel de atragatoare si de feminina. Astfel, atunci cand iti alegi rochiile de ocazie scurte sau midi pe care sa le adaugi garderobei tale festive, fii atenta la tipul de croiala, la culoarea si modelul care te avantajeaza, dar mai ales la elementele care ii confera unicitate: fie ca este vorba despre juxtapunerea a doua texturi diferite, despre contraste cromatice sau despre accesorii pretioase, acestea sunt detaliile care fac diferenta; iar rochia de ocazie se trasnforma intr-o poveste care iti reflecta personalitatea si stilul in intregime.


Rochii scurte de seara Miss Grey pe care trebuie sa le ai:


rochii-de-ocazie-scurte-si-midi-2rochii-de-ocazie-scurte-si-midi-3

Pentru ca ti-am vorbit despre detaliile unice care transforma pe deplin o rochie de ocazie, se cuvine sa iti oferim si cateva exemple. Miss Grey iti propune doua modele superbe de rochii de ocazie scurte sau midi pe care poti sa le alegi pentru garderoba ta festiva, din cea mai noua colectie. Vorbim, pe de o parte, despre rochia de ocazie la reducere Tina neagra, care este confectionata din triplu voal elastic, urmand liniile simple ale unei croieli conice ce iti evidentiaza subtil formele feminine; fiind o rochie neagra, o poti purta cu succes in cele mai varii momente speciale din viata ta, si fii sigura ca te vei face remarcata datorita insertiilor de dantela rpetioasa cu broderie manuala de fir de paiete care ii infrumuseteaza bustul si spatele, aruncand asupra ta un aer usor misterios si feminin si conturand alura deopotriva sobra si seducatoare. 

rochii-de-ocazie-scurte-si-midi-4rochii-de-ocazie-scurte-si-midi-5

O alta rochie de ocazie midi pe care purtand-o, nu ai cum sa treci neobservata, este rochia Vanda, care este confectionata din catifea albastra si care beenficiaza de un bust tip corset, dotat cu cupe. Rochia albastra Vanda se diferentiaza prin aplicatia de franjuri si margele de la nivelul bsutului,c are confera dinamism si extravaganta imaginii tale, in vreme ce bustul tip corset iti permite sa o accesorizezi cu un colier statement care iti va desavarsi tinuta.

Descopera rochiile de ocazie scurte sau midi, si construieste-ti tu insati povestea detaliilor care fac diferenta!

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochii-de-ocazie-scurte-si-midi-povestea-detaliilor-care-fac-diferenta/