dyfashion.ro

Rochii de seara scurte versatile

rochie-de-seara-scurta-versatila-1

Alege rochii de ocazie scurte care te avantajeaza


Primul pas pe care ar trebui sa il faci in momentul in care decizi ca ai nevoie de o noua rochie eleganta scurta in garderoba ta, este sa te orientezi asupra acelor modele care ti se potrivesc din punct de vedere fizic. In functie de tipul de silueta pe care il ai, poti identifica acele rochii scurte elegante care te avantajeaza. 
Cea mai simpla modalitate prin care poti face acest lucru este sa observi care dintre rochitele din sifonierul tau iti place cel mai mult si care stii ca iti confera imaginea la care visezi, atunci cand te pregatesti pentru o ocazie speciala. 
Opteaza pentru acele modele de rochii scurte elegante care au incorporate elemente ce iti garanteaza ca iti vor flata silueta, precum: croieli conice sau clos lejere, pliuri sau falduri, maneci trei sferturi sau lungi, detalii pretioase sau orice alte astfel de detalii care stii ca te vor ajuta sa obtii o tinuta impecabila cu ajutorul rochitei.


Opteaza pentru rochii de seara scurte versatile din punct de vedere cromatic


Desi stim ca o rochita neagra ete intotdeauna potrivita pentru orice tip de eveniment, este recomandat sa ai la dispozitie si un alt rochie eleganta scurta din catifea bordotip de accesoriu vestimentar versatil, pe care sa il poti purta la diferite ocazii din viata ta. 
Pentru ca problema design-ului a fost deja discutata mai sus, trebuie sa acorzi atentie si gamei cromatice a rochiilor tale elegante. Daca alegi culori versatile, vei putea sa le accesorizezi in diferite combinatii si sa surprinzi placut la orice eveniment special din viata ta. 
Spre exemplu, poti alege culori cu o tenta usor misterioasa si caracterizate de bogatie cromatica, precum marsala, ori poti opta pentru nuante vibrante de albastru imperial ori greenery. Intotdeaua, indrazneste sa incerci ceva nou si nu te limita exclusiv la culorile neutre.


Rochii elegante scurte obligatorii pentru garderoba ta - propunerea Miss Grey


Astazi, iti recomandam sa pastrezi aproape rochia eleganta scurta Nadine, care este confectionata din catifea fina de calitate superioara si care se distinge printr-o serie de elemente maiestruos prelucrate pentru a-i asigura o imagine de poveste. Finisata cu insertii de dantela ce contureaza elegant liniile geometrice ale decolteului, rochia eleganta scurta Nadine inspira o eleganta incontestabila datorita melanjului texturilor sofisticate cu tonurile bogate si seducatoare de rosu bordo. 
Pliurile din zona fustei iti asigura o talie frumos valorificata si evidentiata si iti promit minimizarea potentialelor defecte din zona abdomenului si a soldurilor, care ti-ar putea stirbi increderea in tine insati. Rochia Nadine este obligatorie pentru orice garderoba festiva care se doreste a fi deopotriva unica, feminina si moderna.

rochie-de-seara-scurta-versatila-2rochie-de-seara-scurta-versatila-3

Descopera rochiile elegante Miss Grey, si alege-ti modelul favorit. 

VEZI COLECTIA COMPLETA DE ROCHII DE OCAZIE

Sursa:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochii-scurte-elegante-obligatorii-pentru-sifonierul-tau/