dyfashion.ro

Costume de baie negre

costum-de-baie-negru1

Costum de baie doua piese Cleone • LORIN

COSTUME DE BAIE
Costum de baie doua piese croiala deosebita. Fii diferita! Confectionat din material rezistent confortabil uscare rapida.Top neintarit captusit cu material placut si decorat cu plasa elastica.Balene sub cupe si in laterale - confera sustinere bustului.Zona decolteului decorata cu benzi strappy.Bretele ferm cusute reglabile.Circuitul se inchide la spate prin clips metalic.Slip cu o croiala clasica captusit cu materail confortabil.Partea din spate cu elastic decorativ benzi si plasa elastica.Zona taliei si marginile sunt moi si elastice.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!



costum-de-baie-negru2

Costum de baie doua piese Valentina tip monokini • Winner

COSTUME DE BAIE
Costum de baie doua piese model tip monokini. Sutien de baie cu efect Push-Up!Confectionat din material rezistent confortabil elastic uscare rapida.Material cu aspect perforat in zona cupelor cupe ferm intarite cu pernite Push-Up (cusute in cupa) balene sub cupe si in laterale.Zona decolteului decorat cu banda elastica.Circuit sustinut de material confortabil se inchide la spate prin clips metalic.Bretele detasabile reglabile in partea din spate.Slip cu o croiala clasica decorat cu snururi laterale - permit ajustarea dimensiunii si confera un efect drapat.Zona taliei si marginile sunt elastice.Materialul cu ochiuri urca pana in partea superioara si se poate lega in spatele gaturluiCreeaza tinuta perfecta pentru plaja!

COSTUME DE BAIE FEMEI, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI
 
costum-de-baie-negru3

Costum de baie intreg City • LORIN

COSTUME DE BAIE
Costum de baie intreg decorat cu pietricele stralucitoare. Simplitate si frumusete!Confectionat din material rezistent confortabil uscare rapidaCupe cu pernite detasabile nu detine balene.Zona decolteului cu snururi decorate cu pietricele argintii.Aceste snururi sunt folosite ca si bretele - se aranjeaza dupa gat.Partea din spate cu aspect curbat se inchide prin clips metalic.Partea din fata decorata cu pietricele stralucitoare care infatiseaza imaginea unui oras Zona slipului cu o croiala clasica margini elasticeInteriorul slipului captusit cu material confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!



costum-de-baie-negru4

Costum de baie intreg Baylee cupe intarite • Krisline

COSTUME DE BAIE
Costum de baie intreg cupe intarite. Model atemporal mereu in tendinte!Confectionat din material rezistent confortabil uscare rapidaCupe intarite balene sub cupe - confera sustinere bustului Bretele ferm cusute confortabile reglabile.Circuitul se inchide la spate prin clips metalic.Zona slipului cu o croiala clasica margini elastice.Zona inghinala dublata cu material confortabilCreeaza tinuta perfecta pentru plaja!




costum-de-baie-negru5

Costum de baie doua piese Edita cupe neintarite • Krisline

COSTUME DE BAIE
Costum de baie doua piese Edita sutien de baie tip bandeau.Confectionat din material rezistent confortabil uscare rapida.Sutien de baie tip bandeau cupe neintarite balene sub cupe si in laterale.Banda lata intre cupeInteriorul captusit cu material confortabil.Bretele detasabile si reglabile circuit elastic - se leaga la spate.Slip croiala clasica zona taliei si marginile cu elastic confortabil.Interiorul captusit cu material confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!



costum-de-baie-negru6

Costum de baie doua piese Eleta Push-Up • Krisline

COSTUME DE BAIE
Costum de baie de lux doua piese sutien de baie cu efect Push-Up. Evidentiaza frumusetea decolteului!Confectionat din material rezistent confortabil uscare rapida.Cupe ferm intarite si pernite Push-Up (cusute in cupa)Balene sub cupe - confera sustinere ferma bustului.Cupele se unesc cu bretelele bretelele se aranjeaza dupa gat.Circuitul se inchide la spate prin clips metalic.Slip croiala clasica se leaga in laterale.Zona taliei si marginile cu elastic ingust confortabilInteriorul captusit cu material confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!



costum-de-baie-negru7

Costum de baie intreg Phax Color • Phax

COSTUME DE BAIE
Costum de baie intreg monocromatic. Croiala clasica confortabila!Confectionat din material rezistent confortabil uscare rapida.Cupe fara balene cu pernite subtiri cupele se unesc cu bretelele (pot fi prinse in diferite moduri).Circuitul cu elastic ingust.Zona slipului cu o croiala clasica margini elasticeInteriorul este dublat cu plasa in partea din fata si material placut in partea din spate.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!





costum-de-baie-negru8

Costum de baie doua piese Phax Coconut Paradise • Phax

COSTUME DE BAIE
Costum de baie doua piese croiala neconventionala. Pariaza pe originalitate!Confectionat din material rezistent confortabil uscare rapida.Topul de baie are cupe intarite si circuit cu banda lata elastica in partea din fata.Zona decolteului cu benzi inguste (strappy) - confera un aspect deosebit.Se aranjeaza dupa gat snur tip corset in partea din spate.Slip croiala clasica zona taliei si marginile sunt elasticeInteriorul captusit cu material confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

COSTUME DE BAIE FEMEI, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI



costum-de-baie-negru9

Costum de baie doua piese Delaney • Etna

COSTUME DE BAIE
Costum de baie doua piese sutien de baie cu efect Push-Up decorat cu pandantiv auriu.Confectionat din material rezistent confortabil uscare rapida.Cupe intarite cu buzunare interioare si pernite Push-Up detasabile - evidentiaza frumusetea decolteului.Cupele sunt unite de bretele printr-o catarama aurie in forma de floare.Circuitul si bretelele se leaga.Zona decolteului cu material usor drapat.Slip croiala braziliana se leaga in laterale.Cusatura verticala in partea din spate - asezare perfecta pe fese.Margini cu model frumos.Zona taliei si marginile cu elastic confortabil (partea din fata)Interiorul captusit cu material confortabil (partea din fata).Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!



costum-de-baie-negru10

Costum de baie doua piese Selma • LORIN

COSTUME DE BAIE
Costum de baie doua piese decorat cu brosa aurie. Design simplu mereu in tendinte!Confectionat din material rezistent confortabil uscare rapida.Cupe ferm intarite (moldovenesti) cu pernite Push-Up detasabile- evidentiaza frumusetea decolteului.Cupele se unesc cu bretelele si sunt decorate cu catarame aurii (poate fi eliminata).Centru decoltat balene sub cupe - purtare confortabila.Circuitul se inchide la spate prin clips metalic.Slip croiala clasica zona taliei si marginile sunt elastice.Interiorul slipului captusit cu material confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja! 





Pe aceiasi tema:
- Costume de baie ieftine online
- Costume de baie sexy din 2 piese