dyfashion.ro

Tinute de sezon cu imprimeuri florale

tinute_de_sezon_cu_imprimeuri_florale

Poarta imprimeuri florale primavara aceasta!


Sarbatoresti onomastica? Iei masa de pranz cu familia? Iesi la un cocktail cu fetele de ziua ta? Indiferent de situatie ai nevoie de un outfit special. Fiind inceput de primavara, ce poate fi mai potrivit decat o rochie, o fusta, un top, o salopeta sau un trench cu imprimeuri florale?

Uite ce poti purta primavara aceasta:


Rochie scurta cu imprimeuri florale


Alege aceasta rochie scurta, cu un croi drept, fara maneci si cu imprimeu floral daca iti doresti sa arati fabulos la pranzul luat cu familia. Cu siguranta vei fi intrebata de unde iti faci cumparaturile!

Rochie scurta cu imprimeuri florale1Rochie scurta cu imprimeuri florale2


Salopeta de ocazie PrettyGirl neagra fara maneci cu guler ascutit


Salopeta lunga si lejera, confectionata dintr-o stofa usor elastica si un voal vaporos cu imprimeu floral, iti confera un look elegant ladylike. Potrivita pentru a fi purtata la o iesire cu prietenele cu ocazia Floriilor, cat si la un botez, majorat sau cocktail.

Salopeta de ocazie PrettyGirl neagra fara maneci cu guler ascutit1Salopeta de ocazie PrettyGirl neagra fara maneci cu guler ascutit2


Trench cu imprimeu floral Artista alb in clos cu accesoriu inclus


Un trench seducator cu un croi deosebit, dintr-un material cu imprimeu floral ce iti fura privirea. Croiul usor in clos si talia marcata creeaza iluzia optica a unui corp clepsidra, indiferent de tipul tau de silueta. Alege aceasta piesa stilata pentru un look fermecator!

Trench cu imprimeu floral Artista alb in clos cu accesoriu inclus1Trench cu imprimeu floral Artista alb in clos cu accesoriu inclus2


Fusta evazata LaDonna rosa cu imprimeuri florale


Fusta in clos cu imprimeu floral e ideala pentru a fi purtata la birou, la o iesire cu prietenele la cafea, precum si la o masa cu familia. La birou poart-o cu un body sau o camasa uni si o pereche de pantofi sau sandale cu toc mediu. In tinute casual poart-o cu un tricou alb simplu si o pereche de tenisi.

Fusta evazata LaDonna rosa cu imprimeuri florale1Fusta evazata LaDonna rosa cu imprimeuri florale2

Tu ce tinuta alegi? vezi noua colectie de haine femei

Sursa articol:
http://starsblog.ro/poarta-imprimeu-floral-de-florii/