dyfashion.ro

Rochii de vara din oferta Dyfashion

rochie-de-vara-din-oferta-dyfashion1

Rochie Silia Cu Imprimeuri De Vara •

Rochii de vara
Este o rochie superba de zi de vara care va da un refresh garderobei tale. Imprimeurile vesele si croiul drept sunt un must in acest sezon de vara. rochie scurta de vara cu imprimeuri rochia are croi drept rochie scurta din bumbac lungime: 93 cm Material: 75% bumbac 23% poliester 2% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!

ROCHII DE VARA DYFASHION, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE VEZI AICI   
rochie-de-vara-din-oferta-dyfashion2

Rochie Zelda Croi Larg In Dungi •

Rochii de vara
Simte-te comod in aceasta vara cu aceasta rochie superba cu un croi lejer ce te va avantaja in dungi verticale. Rochia are volanase la bust si snur la spate. rochie de zi croi larg asimetric are volanase la bust in dungi verticale cu snur la spate lungime: 91-99 cm Material: 95% bumbac 5% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!    
rochie-de-vara-din-oferta-dyfashion3

Rochie Dancing Neagra Cu Imprimeuri •

Rochii de vara
Este o rochie lejera de zi de vara in nuante de negru cu imprimeuri florale de culoare rosie. rochie scurta de zi de vara de culoare neagra cu imprimeuri florale rosii lungime: 90 cm Material: 95% poliester 5% lycra *Fabricat in Romania    
rochie-de-vara-din-oferta-dyfashion4

Rochie Dancing Bleumarin De Vara •

Rochii de vara
Radiaza in aceasta vara cu aceasta rochie superba de zi in nuante de bleumarin si imprimeuri florale. rochie scurta de zi de vara de culoare bleumarin cu imprimeuri florale rosii lungime: 90 cm Material: 95% poliester 5% lycra *Fabricat in Romania    
rochie-de-vara-din-oferta-dyfashion5

Rochie Dia Bleo Cu Imprimeuri De Vara •

Rochii de vara
Este o superba rochie de zi de vara in nuante de bleo cu imprimeuri florale si croi deosebit. Lungimea midi te va face sa porti rochia si la birou. rochie midi bleo de zi de vara cu imprimeuri florale are design deosebit lungime: 92 cm Material: 75% poliester 22% rayon 3% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!    
rochie-de-vara-din-oferta-dyfashion6

Rochie Summerly Cu Imprimeuri De Vara •

Rochii de vara
Simte-te comod in aceasta vara in aceasta superba rochie de zi de vara cu imprimeuri floraledeosebita. Croiul larg avantajeaza orice silueta. rochie de vara cu imprimeuri florale din voal lejer si elegant cu fundita la gat croiul rochiei este larg lungime: 94 cm Material: 100% poliester *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!
rochie-de-vara-din-oferta-dyfashion7

Rochie Ania Rosie De Vara Croi Larg •

Rochii de vara
Este o rochie rosie pasionala de lungime midi al carei croi larg va avantaja orice silueta. Broderia de la bust este deosebita si in trend. rochie midi rosie din voal cu broderie colorata are maneci evazate si croi larg lungime: 98 cm Material: 100% poliester *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!

ROCHII DE VARA DYFASHION, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE VEZI AICI
rochie-de-vara-din-oferta-dyfashion8

Rochie Observe Vernil In Cute De Zi •

Rochii de vara
Poti fi o aparitie discreta in aceasta vara cu aceasta rochie in nuante de vernil si fusta in cute. Materialul rochiei se aseamana cu inul iar imprimeurile sunt deosebite. rochie midi vernil de vara are maneci scurte cu imprimeuri florale lungime: 97 cm Material: 60% vascoza 40% poliester *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!    
rochie-de-vara-din-oferta-dyfashion9


Rochie Please Alba Cu Imprimeuri Rosii •

Rochii de vara
In aceasta vara alege sa porti o rochie alba in cute cu imprimeuri in nuante de rosu. Manecile trei sferturi sunt crapate pentru un plus de feminitate. rochie midi alba de zi de vara cu imprimeuri in nuante de rosu are maneci trei sferturi crapate cu snur la gat lungime: 98 cm Material: 92% poliester 8% spandex *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!
rochie-de-vara-din-oferta-dyfashion10

Rochie Please De Vara Cu Imprimeuri •

Rochii de vara
Este o rochie eleganta de vara cu imprimeuri in nuante de bleumarin. Fusta in cute avantajeaza orice silueta iar maneca trei sferturi este crapata. rochie midi alba de zi de vara cu imprimeuri in nuante de bleumarin are maneci trei sferturi crapate cu snur la gat lungime: 98 cm Material: 92% poliester 8% spandex *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!   
rochie-de-vara-din-oferta-dyfashion11

Rochie Claim Midi In Dungi De Zi •

Rochii de vara
Pentru ca vara este un sezon cald alege sa porti aceasta rochie vaporoasa in dungi de lungime midi. Dungile sunt in trend in acest sezon iar aceasta rochie este alegerea perfecta. rochie midi in dungi de zi din material vaporos cu decolteu discret are maneci scurte lungime: 130 cm Material: 100% vascoza *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!    
rochie-de-vara-din-oferta-dyfashion12

Rochie Pearly Fucsia Din Saten •

Rochii de vara
Indrazneste sa porti culori puternice in aceasta vara. La petrecerile de sezon fii senzationala in aceasta rochie scurta cu perle. rochie scurta fucsia de ocazie cu perle la gat din saten elegant croiul rochiei este drept lungime: 90 cm Material: 100% poliester *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!
rochie-de-vara-din-oferta-dyfashion13

Rochie Kind Albastra De Zi De Vara •

Rochii de vara
Cu siguranta te vei simti comod in zilele calduroase de vara in aceasta rochie scurta in dungi orizontale din bumbac. Croiul te va pune in valoare iar stilul casual al rochiei este usor de asortat. rochie scurta albastra de vara cu volanase la tiv are umerii decupati lungime: 88 cm Material: 100% bumbac *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!

ROCHII DE VARA DYFASHION, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE VEZI AICI
rochie-de-vara-din-oferta-dyfashion14

Rochie Kind Bej Casual De Vara •

Rochii de vara
Fii in tendinte in acest sezon calduros si alege o rochie scurta din bumbac cu volanase in cute la tiv si umerii decupati. rochie scurta bej de vara cu volanase la tiv are umerii decupati lungime: 88 cm Material: 100% bumbac *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!
rochie-de-vara-din-oferta-dyfashion15


Rochie Alissa Cu Imprimeuri Albastre •

Rochii de vara
Este o rochie de vara cu imprimeuri florale in nuante de albastru. Tinuta este copilareasca prin cureaua sub forma de fundita si nuantele pastelate. rochie scurta de vara cu imprimeuri florale albastre are decolteu indoit curea cu fundita in talie din bumbac elastic lungime: 94 cm Material: 80% bumbac 20% elastan *Fabricat in Turcia