fashiondays.ro

Rochii cu paiete elegante

rochie-cu-paiete-eleganta1

Rochie Karen Albastra cu Trena si Broderie •

ROCHII
Fii o aparitie senzationala purtand rochia albastra Karen cu trena broderie florala si paiete! Rochia este in croi clos pornind delicat de la linia taliei transformandu-se intr-o trena asimetrica atragatoare.Decolteul si spatele decupat sunt in forma de V accentuandu-ti tinuta rafinata. Rochie albastra lunga de seara Aspect de trena Broderie florala si paiete stralucitoare Decolteu si spate decupat in forma de V Croi clos asimetric Se inchide cu fermoar la spate Captusita pe interior Material 60% poliester 40% viscoza *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!

ROCHII CU PAIETE, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI
rochie-cu-paiete-eleganta2

Rochie Eleni de Seara cu Broderie Cusuta Manual •

ROCHII
Rochia Eleni este alegerea perfecta pentru o tinuta eleganta si seducatoare la un eveniment special! Rochia este in tonuri contrastante de crem si negru accesorizate cu o broderie florala verde cusuta manual si paiete delicate. Decolteul este oval si feminin completat de un cordon fals. Croiul in pliuri lasa impresia unei trene elegante. Rochie neagra lunga de seara Corset verde cusut manual Broderie florala verde si paiete stralucitoare Croi in pliuri Buzunare discrete Se inchide cu fermoar la spate Este captusita pe interior Material 100% poliester *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!
rochie-cu-paiete-eleganta3

Rochie Several Lunga de Seara Albastra •

ROCHII
Fii atractia serii purtand rochia lunga Several pe ton albastru! Rochia are aspect vaporos incepand cu talia accentuandu-ti feminitatea. Decolteul si spatele decupat sunt spectaculoare in forma de V adanc. Tonul crem constrasteaza elegant cu nuanta predominanta de albastru. Broderia florala si paietele sunt in aceeasi nuanta romantica de albastru. Rochie lunga de ocazie cu broderie florala Paiete discrete Decolteu si spate decupat in forma de V Corset push-up in ton crem Aspect de sirena Croi clos Captusita pe interior Se inchide cu fermoar la spate Material 100% poliester *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!   
rochie-cu-paiete-eleganta4

Rochie Eleni Bordo din Tafta de Seara •

ROCHII
Nuanta bordo a rochiei Eleni din tafta atrage atentia la orice eveniment! Croiul in pliuri al rochiei creaza un efect elegant si misterios datorita fosnetului de tafta. Corsetul si spatele rochiei sunt atent accesorizate cu broderie florala si paiete stralucitoare in tonuri de rosu si argintiu creand un efect atractiv. Rochia are si un cordon fals care iti accentueaza talia. Rochie bordo eleganta de seara Broderie florala si paiete inserate manual Decolteu oval Croi in pliuri Buzunare ascunse Se inchide cu fermoar la spate Captusita pe interior Material 100% poliester *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!
rochie-cu-paiete-eleganta5

Rochie Cassia Lila Lunga de Seara •

ROCHII
Rochia Cassia in ton lila este alegerea perfecta pentru un look inedit! Rochia este lunga in croi clos accentuandu-ti silueta. Corsetul si spatele decupate au inserate broderie florala si paiete discrete. Rochia are un cordon care poate fi detasat. Rochie lunga de seara cu broderie florala Croi clos Captusita pe interior Se inchide cu fermoar la spate Material 95% poliester 5% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!
rochie-cu-paiete-eleganta6

Rochie Cassia Verde Menta Lunga de Seara •

ROCHII
Racoreste petrecerea purtand rochia verde menta Cassia! Croiul clos accesorizat cu un corset si un cordon iti avantajeaza silueta. Broderia florala este in ton deschis completata de paiete handmade te vor face remarcata la orice petrecere. Rochie lunga de seara cu broderie florala Croi clos Captusita pe interior Se inchide cu fermoar la spate Material 95% poliester 5% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!
rochie-cu-paiete-eleganta7

Rochie Patricia Neagra de Lux cu Paiete •

ROCHII
Pentru un look senzational alege rochia cu paiete neagra Patricia! Croiul este drept mulandu-se pe corp. Corsetul buretat si spatele sunt decupate accentuandu-ti feminitatea. Rochia este in ton crem accesorizata integral cu broderie florala neagra pentru un contrast senzual. Rochia are paiete maxi si insertii handmade stralucitoare. Rochie lunga neagra de seara cu broderie florala si paiete Croi sirena Captusita pe interior Se inchide cu fermoar la spate Material 63% poliester 33% viscoza 4% spandex  
rochie-cu-paiete-eleganta8

Rochie Veronique Roz Pudrat de Seara •

ROCHII
Indrazneste sa atragi toate privirile la orice petrecere purtand rochia roz pudrat Veronique! Croiul clos creaza aspectul de sirena. Rochia are corset buretat in forma de V si spate decupat. Broderie florala este delicata completata de paiete stralucitoare si insertii handmade. Rochie lunga de seara cu broderie florala si paiete Croi clos Captusita pe interior Se inchide cu fermoar la spate Material 63% poliester 33% viscoza 4% spandex *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!
rochie-cu-paiete-eleganta9

Rochie Violet de Lux Mov de Seara •

ROCHII
Fii regina petrecerii purtand rochia mov Violet! Croiul este in pliuri atat pe corset cat si solduri creand aspectul de sirena. Corsetul buretat este accesorizat cu broderie florala si paiete discrete. Talia este accentuata prin broderie florala si paiete sub forma unui cordon delicat. Rochie lunga de seara cu broderie florala si paiete Croi cu pliuri Captusita pe interior Se inchide cu fermoar la spate Material 63% poliester 33% viscoza 4% spandex *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!    

ROCHII CU PAIETE, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI
rochie-cu-paiete-eleganta10

Rochie Sympa Mov de Ocazie •

ROCHII
Pentru o tinuta eleganta si remarcabila alege rochia mov Sympa! Rochia este in croi drept mulandu-se pe corp accesorizata integral cu broderie si insertii discrete de paiete. Rochie de seara Croi drept Maneca scurta Material 70% bumbac 25% poliester 5% elastan *Fabricat in Romania!  
rochie-cu-paiete-eleganta11

Rochie Manda Neagra din Matase Naturala •

ROCHII
Finetea matasii naturale se regaseste in rochia neagra Manda. Alege-o pentru un eveniment special si vei atrage toate privirile! Rochia are croi larg care poate fi adjustat printr-o curea detasabila. Manecile sunt evazate si lejere. Decolteul este in forma de V accesorizat cu paiete. Rochie de seara Croi larg Se inchide cu fermoar la spate Maneca evazata Material 100% matase naturala *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!   
rochie-cu-paiete-eleganta12

Rochie Zina Neagra de Ocazie •

ROCHII
Alege rochia neagra Zina este eleganta si feminina pentru un eveniment special! Croiul lejer este completat de paiete in tonuri vii inserate pe corset si spate. Rochie de seara Captusita pe interior Se inchide cu fermoar la spate Croi larg Maneca scurta Lungime 93 cm Material 100% poliester *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!   
rochie-cu-paiete-eleganta13

Rochie Aliona Verde de Seara din Tafta si Paiete •

ROCHII
Straluceste la orice eveniment cu rochia Aliona! Nuanta de verde smarald este accesorizata cu paiete si broderie florala pe corset si pe spate. Cordonul fals si pliurile iti avantajeaza silueta. Rochia are buzunare pe solduri. Rochie de seara Captusita pe interior Se inchide cu fermoar la spate Croi clos Lungime 107 cm Material 100% poliester *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!  
rochie-cu-paiete-eleganta14


Rochie Vanda Bej cu Negru de Seara •

ROCHII
Fii o aparitie senzationala la orice eveniment purtand rochia bej Vanda! Croiul in pliuri porneste de la nivelul taliei accentuata de un cordon fals. Corsetul si spatele decupat al rochiei sunt accesorizate cu broderie paiete si insertii handmade. Rochie de seara Captusita pe interior Se inchide cu fermoar la spate Croi cu pliuri Maneca trei sferturi Material 100% rayon *Fabricat in Romania - Fabricat in Romania
rochie-cu-paiete-eleganta15

Rochie Azaria Lila de Ocazie din Broderie •

ROCHII
Alege rochia lila Azaria pentru un look senzational la orice petrecere! Croiul este mulat completat de un decolteu adanc petrecut in forma de V. Spatele este decupat discret accentuandu-ti feminitatea. Suprafata rochiei este integral accesorizata cu broderie florala si paiete stralucitoare. Rochie de seara cu decolteu petrecut Ton lila atragator Broderie florala si paiete Insertii handmade Croi mulat Se inchide cu fermoar la spate Captusita pe interior Material 100% poliester *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!