answear.ro%20

Costume elegante de dama

costum_elegant_de_dama

Costumele de dama, o declaratie de stil 

 

Costumele de dama sunt o declaratie de stil curajoasa, dar abordabila in acelasi timp. Liniile clare si croielile simple fac aceste costume sa fie purtate cu succes atat intr-o combinatie formala, daca alegem sa le punem in valoare cu o camasa masculina cu guler definit, fie intr-o combinatie casual, feminina si diafana, daca le purtam cu o bluza din matase.

Costumele de damă reprezintă interpretarea stilată și feminină a costumului bărbătesc. Combină setul cu pantofii cu toc înalt și impresionează-i pe toți! Compleurile si costumele de dama sunt alegeri elegante pentru tinute stilate.

Afla ce modele iti recomandam!


Costum LaDonna Friendly Look Red

Costum LaDonna Friendly Look RedCostum LaDonna Friendly Look Red
Set LaDonna compus din sacou si fusta. Sacoul este accesorizat cu fundite, este cu umerii buretati si se inchide cu nasturi. Fusta este fabricata din material cu suprapunere de dantela.

Costum dama elegant LaDonna albastru cu fusta din voal

Costum dama elegant LaDonna albastru cu fusta din voalCostum dama elegant LaDonna albastru cu fusta din voal
Costum de dama clasic, elegant, cu un croi impecabil, confectionat din material deosebit de fin la atingere. Sacoul este cambrat in talie, captusit pe interior si are maneci lungi. Fusta evazata din voal, lunga pana la genunchi, este captusita si se inchide cu fermoar la spate. Un costum chic, perfect pentru un look rafinat, stilat si fermecator de feminin. Poart-o la birou, la orice eveniment oficial si vei arata impecabil.

Costum Dama LaDonna Classic Sensation Black

Costum Dama LaDonna Classic Sensation BlackCostum Dama LaDonna Classic Sensation Black
Costum negru clasic format din fusta tip creion pana la genunchi si sacou cambrat in talie, cu maneci 3/4 si care se inchide cu rand dublu de nasturi. Iti va conferi un look clasic elegant, ce nu se demodeaza vreodata. Daca doresti sa investesti intr-un costum timeless, alege acest model rafinat.

 Costum LaDonna Guidance Black

Costum LaDonna Guidance Black

Costum LaDonna Guidance Black
 

Costum dama superb, potrivit pentru doamnele elegante. Fusta este realizata din material usor elastic, care nu se sifoneaza si are tinuta buna la purtare. Fusta are imprimeu floral viu colorat, iar combinatia cu sacoul intr-o culoare este potrivita pentru un look vesel si impecabil.

Care e costumul tau preferat?


COSTUME DAMA - VEZI OFERTA ACTUALIZATA

Sursa articol:
http://starsblog.ro/costume-de-dama-pentru-un-look-elegant/