dyfashion.ro

Bluze dama elegante-Dyfashion

BLUZA-DAMA-ELEGANTA1

Bluza Velvet Neagra Din Catifea Cu Imprimeu •

IMBRACAMINTE FEMEI/ BLUZE
Este o superba si eleganta bluza de dama din catifea neagra cu reflexe. Catifeaua cu imprimeuri confera un plus de eleganta si rafinament. bluza dama din catifea neagra cu reflexe maneci trei sferturi usor bufante cu imprimeuri florale Material: 94% poliester 6% spandex *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!
BLUZA-DAMA-ELEGANTA2

Bluza Voal Rosie Cu Dantela •

IMBRACAMINTE FEMEI/ BLUZE
Atrage privirile la birou in aceasta bluza rosie din voal cu aplicatii din dantela. Bluza este foarte comoda si lejera. bluza dama rosie voal cu aplicatii din dantela are snururi la maneci Material: 100% poliester *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!
BLUZA-DAMA-ELEGANTA3

Bluza Rasha Bordo din Voal cu Broderie •

IMBRACAMINTE FEMEI/ BLUZE
Alege bluza bordo Rasha din voal cu broderie pentru a-ti completa cu feminitate orice tinuta! Bluza este vaporoasa cu talie si maneci elastice. Design cu umeri decupati este accesorizat cu discrete brete si broderie florala maxi pe bust si spate. Bluza bordo vaporoasa Talia elastica Umeri decupati Broderie florala maxi pe bust si spate Material 95% poliester 50% vascoza *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!
BLUZA-DAMA-ELEGANTA4

Bluza Devon Casual Verde de Zi •

IMBRACAMINTE FEMEI/ BLUZE
Bluza casual Devon verde de zi este alegerea inspirataa pentru a-ti accesoriza tinutele zilnice! Bluza este vaporoasa intr-un croi asimetric format din segmente contrastante de alb si negru. Bluza poate fi purtata in diverse combinatii vestimentare. Bluza casual verde de zi Croi asimetric Insertii albe si negre Material 80% vascoza 17% rayon 3% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!   
BLUZA-DAMA-ELEGANTA5


Bluza Kate Galbena Office Eleganta •

IMBRACAMINTE FEMEI/ BLUZE
Alege bluza galbena eleganta Kate pentru a-ti completa cu rafinament tinutele de birou! Bluza are textura vaporoasa cu pliuri pe bust punandu-ti in valoare feminitatea. Se inchide la spate cu o fundita discrete. Tonul galben este optimist si versatil bluza putand fi atasata la diverse tinute. Bluza galbena eleganta office Textura vaporoasa Pliuri pe bust Se inchide cu fundita la spate Material 95% poliester 50% vascoza *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!
BLUZA-DAMA-ELEGANTA6

Bluza Muna Galben din Voal Office •

IMBRACAMINTE FEMEI/ BLUZE
Pentru un look dinamic la  birou in zilele de toamna alege bluza galbena Muna din voal! Bluza este vaporoasa cu un decolteu in forma de V si croi asimetric punandu-ti in valoare feminitatea. Bluza are broderie in forme geometrice inserata pe maneci. Bluza galbena din voal office Croi asimetric Decolteu in forma de V Broderie cu forme geometrice pe umeri Material 50% poliester 50% vascoza *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!    
BLUZA-DAMA-ELEGANTA7

Bluza Olimpia de Zi cu Imprimeuri •

IMBRACAMINTE FEMEI/ BLUZE
Alege bluza Olimpia de zi cu imprimeuri pentru a-ti insufleti lookul la birou sau la un eveniment! Bluza este vaporoasa cu un decolteu discret si fundita delicata din ciucurei. Imprimeurile geometrice sunt maxi in tonuri de rosu verde albasru si lila. Bluza eleganta cu imprimeuri geometrice maxi Textura vaporoasa Se inchide pe fata cu fundita tip ciucurei Decolteu discret Material 50% poliester 48% vascoza 2% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!    
BLUZA-DAMA-ELEGANTA8


Bluza Saima Neagra din Voal cu Broderie •

IMBRACAMINTE FEMEI/ BLUZE
Bluza neagra Saima din voal cu broderie iti accesorizeaza cu eleganta orice tinuta! Bluza este vaporoasa cu maneci lejere care au fundite discrete inserate la baza. Un voal superb peste decolteu are aplicat broderie florala si motive tip plasa. Bluza neagra eleganta din voal Broderie florala pe bust si umeri Insertii tip fundita pe maneci Se inchide cu nasture la spate Material 50% poliester 50% vascoza *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!
BLUZA-DAMA-ELEGANTA9

Bluza Jane Neagra din Voal cu Dantela •

IMBRACAMINTE FEMEI/ BLUZE
Bluza neagra Jane din voal cu dantela accesorizeaza cu rafinament orice tinuta! Bluza are pliuri discrete pe talie creand un efect lejer. Bustul si spatele sunt accesorizate cu o superba dantela florala si un nasture metalic auriu pentru un efect contrastant. Bluza neagra eleganta Dantela delicata pe bust si spate Croi in pliuri discrete Material 100% poliester   
BLUZA-DAMA-ELEGANTA10


Bluza Jane Kaki din Voal cu Dantela •

IMBRACAMINTE FEMEI/ BLUZE
Pentru un look inedit la birou sau la un eveniment alege bluza kaki Jane din voal cu dantela! Bluza este vaporoasa cu pliuri delicate pe talie si maneci lejere. O delicata dantela florala este aplicata pe bustul si spatele decupate. Bluza este accesorizata cu o insertie metalica aurie pe bust. Bluza kaki eleganta Textura vaporoasa cu pliuri Dantela florala pe bust si spate Insertie metalica aurie Material 100% poliester    
BLUZA-DAMA-ELEGANTA11

Bluza Amina Alba Office Eleganta •

IMBRACAMINTE FEMEI/ BLUZE
Alege bluza alba office Amina pentru o tinuta desavarsita in orice moment al zilei! Bluza se inchide cu nasturi discreti pe spate si are broderie florala maxi pe maneci atragand atentia asupra tinutei tale. Bustul este accesorizat cu o insertie florala handmade cu paiete negre si rosii creand un efect contrastant placut. Bluza alba eleganta office Broderie florala maxi pe maneci Insertie handmade cu paiete pe bust Curea minimalista detasabila Se inchide cu nasturi la spate Material 100% bumbac   
BLUZA-DAMA-ELEGANTA12


Bluza Amina Bleumarin Office •

IMBRACAMINTE FEMEI/ BLUZE
Bluza bleumarin Amina este optiunea perfecta pentru un look elegant la birou! Bluza are o textura lejera cu maneci create integral din broderie florala maxi. Talia iti este subliniata printr-o curea discreta detasabila. Bluza este accesorizata cu o superba insertie florala handmade cu paiete maxi. Bluza bleumarin office eleganta Maneci cu broderie florala maxi Insertie florala handmade pe bus Guler minimalist Se inchide cu nasturi la spate Material 100% bumbac