dyfashion.ro

Salopete elegante de toamna Miss Grey

salopete_elegante_de_toamna_miss_grey_1

Cum sa porti salopete elegante toamna


Stiai ca printre cele mai adaptabile piese vestimentare se numara si salopetele elegante? Cu toate ca nu au un statut la fel de usor de recunoscut precum alte piese basic, mica rochie neagra sau camasa alba, salopetele pot fi purtate de-a lungul intregului an, nu doar in timpul verii, fiind usor de inclus atat in tinute casual, de zi, cat si in cele de seara, chiar formale.

Disponibile intr-o multime de modele, salopetele pot fi monocrome, cu imprimeuri, cu maneci lungi, trei sferturi sau cu bretele, cu pantalonul drept, pana sau evazat, cu decolteu in V, barcuta sau rotund, cu buzunare, cu elemente originale de design sau cu linii simple.

Odata ce te hotarasti sa porti o salopeta, vei constata cu surprindere ca rafinamentul poate capata o multime de forme surprinzatoare.

Modele de salopete de dama pe care le poti purta si toamna


salopete_elegante_de_toamna_miss_grey_2salopete_elegante_de_toamna_miss_grey_3salopete_elegante_de_toamna_miss_grey_4salopete_elegante_de_toamna_miss_grey_5

Salopetele in care ai facut furori asta vara merg de minune in tinutele de toamna, insa incearca sa eviti texturile prea vaporoase, precum voalul, imprimeurile florale, transparentele si bretelele subtiri. In rest, poti purta salopetele in tinute stratificate si accesorizandu-le in concordanta cu anotimpul, pentru un look chic si plin de stil.

Salopetele fara maneci se potrivesc de minune cu helanci, bluze cu maneca lunga in culori contrastante sau chiar camasi, purtate pe dedesubt.
Deasupra poti purta blazere, pentru un look business, jachete tip biker sau chiar cardigane, pentru un aspect indraznet.Modelele de salopete cu pantalonul mai larg iti permit sa porti pe dedesubt dresuri calduroase, chiar daca materialul din care sunt realizate este subtire.

Daca sandalele cu toc erau alegerea standard in timpul verii, toamna poti purta o pereche de ghetute cu salopeta eleganta, fara ca aspectul tinutei sa aiba vreun pic de suferit.

Cum accesorizezi toamna salopetele elegante


In principiu, fiind niste piese vestimentare deosebite prin insasi designul lor, salopetele nu au nevoie de prea multe bijuterii.

Daca evenimentul la care participi este unul formal si modelul salopetei iti permite, o poti accesoriza cu bijuterii stralucitoare, fara sa exagerezi. Incearca totusi sa alegi salopete cu detalii originale, care confera tinutei un farmec special. Volanele, drapajele sau fundele plasate ingenios, talia marcata printr-un cordon sau sugerata prin croiala sunt suficiente pentru a reduce accesorizarea la minimum.

Acest lucru nu se aplica insa si cand vine vorba de esarfe. Profita de toamna si poarta esarfe colorate cu salopeta eleganta in timpul zilei, pentru un look casual, si cu o capa sau un guler din blana ecologica seara, la un eveniment special.

SALOPETE DAMA - VEZI OFERTA 

Sursa:
https://missgrey.ro/blog/ce-purtam/cum-sa-porti-salopete-elegante-toamna/