dyfashion.ro

Tinute de toamna indraznete LaFemme

tinute-de-toamna-indraznete1

Toamna aceasta, outfiturile stau sub semnul indraznelii


Toamna aceasta, outfiturile stau sub semnul experimentelor și al indraznelii. Piele, catifea și blana…E timpul sa faci alegeri indraznete și sa stralucești!

Unul dintre cele mai interesante trenduri ale sezonului este catifeaua. Materialul pretios adauga instant tinutelor tale un aer elegant, care poate scoate in evidenta cele mai simple și banale tinute din garderoba.

Stiliștii La Femme recomanda sa lași piesa din catifea sa fie vedeta, iar restul elementelor outfitului sa graviteze in jurul ei.Opteaza pentru o bluza  verde smarald , pentru a transforma complet un loc casual intr-unul de impact.

Catifeaua neagra este o alegere inspirata, care iti confera o alura speciala și inspira un aer sofisticat.

tinute-de-toamna-indraznete2tinute-de-toamna-indraznete3tinute-de-toamna-indraznete4tinute-de-toamna-indraznete5

Vesta de blana poate fi cu siguranta una dintre piesele de rezistenta din garderoba ta. Opteaza pentru culori neutre (roz pal sau gri) sau negru. Comfortabila și calduroasa, aceasta piesa vestimentara este o investitie pe care nu o vei regreta in sezonul rece.

tinute-de-toamna-indraznete6

Daca iti dorești o haina pe care sa o poti purta la cât mai multe tinute fara efort, jachetele casual sunt alegerea perfecta. Cu fermoar sau nasturi, jacheta poate fi asortata la blugi, dar și la fuste și confera un aer chic oricarului look, fie el office sau cotidian.

Mai multe propuneri de tinute gasesti in magazinele LaFemme 

Moda in toamna 2017


Dupa o vara calduroasa in care te-ai rasfatat cu fuste scurte si materiale vaporoase, a sosit timpul sa scoti din dulap tinutele de toamna.

tinute-de-toamna-indraznete7

In acest sezon, mizam pe fustele lungi.  Din jeans, stofa sau chiar bumbac. Le putem integra in garderoba de toamna alaturi de o pereche de pantofi cu siret sau  de botine scurte. Adaugam si puloverele elegante. Fine. Lungi sau asimetrice.

tinute-de-toamna-indraznete8tinute-de-toamna-indraznete9

Mizam pe camasi. Mai ales, pe cele kaki, carora le dam o nota de camasa de jeans. Le folosim cu bijuterii, cu sacouri de birou, cu pantaloni office, fuste serioase. Sau pe post de blazer.

tinute-de-toamna-indraznete10

Stilistii La Femme Romania ne recomanda sa nu uitam de jacheta matlasata, usoara, putin pufoasa. Un soi sacou mai sportiv, care sa va tina de cald in serile racoroase. Si musai accesorii. Esarge lungi, dreptunghiulare, colorate, in nuante aprinse.

Look urban


In aceasta toamna, manecile dau tonul distractiei. Decalate, exagerate, asimetrice, in acest sezon manecile sunt decisive.

tinute-de-toamna-indraznete11

Manecile reprezinta detaliul care structureaza silueta, care o valorizeaza, care o scot in fata. Asa ca, daca te vrei stilata in aceasta toamna, fa-ti drum pe la magazinele La Femme Romania.  Ca sa iti descoperi si geanta potrivita. Pentru un sezon fara predecent.

tinute-de-toamna-indraznete12

 

Tinute office


Si, pentru ca povestea merge mai departe, ia aminte. Ai nevoie de un blazer ca sa iti perfectezi alura office. Pentru ca, nu mai e nicio surpriza, blazerul nu a fost si nici nu a putut fi detronat din garderoba de toamna. Mai mult decat atat, blazerul este cu siguranta piesa must have toamnei. O poti combina cu jeansi, camasa alba si cu o rochie neagra. Si da, blazerul isi pastreaza sarmul si acum. Dincolo de intemporalitatea sa, blazerul este o piesa eleganta. Care ne poate insoti atat ziua la birou, cat si seara.  Chiar daca exista voci care ii reproseaza look-ul prea serios, altii il adopta zilnic pentru un aer elegant.

tinute-de-toamna-indraznete13

Surse articol:
http://www.lafemme.ro/blog/2017/09/tinute-indraznete-de-toamna/
http://www.lafemme.ro/blog/2017/09/moda-in-toamna-2017/
http://www.lafemme.ro/blog/2017/09/look-urban/