answear.ro%20

Rochii elegante de seara Atmosphere

Rochie de ocazie asimetrica din tafta aurie

Rochie de ocazie asimetrica din tafta aurie • Atmosphere

Rochii
Rochie de ocazie asimetrica din tafta aurie Rochie eleganta de ocazie Rochie asimetrica din tafta aurie Rochie eleganta lasata pe umeri Broderie neagra in zona decolteului si in talie Cambrata pe talie Rochie deosebita ideala pentru sarbatorile de iarna Se incheie cu fermoar la spate Material:95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)

ROCHII DE SEARA ELEGANTE, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE, VEZI AICI
Rochie midi neagra cu spatele gol

Rochie midi neagra cu spatele gol • Atmosphere

Rochii
Rochie midi neagra cu spatele gol Rochie midi neagra Rochie dama cu snur pe spate Accesorizata cu broderie aurie la umeri Tul negru transparent in zona de deasupra bustului Bustul este buretat Spatele gol accesorizat cu snur negru Se incheie cu fermoar la spate Rochie neagra din catifea Lungime de la sub brat: 75 cm Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii! * Modelul nostru poarta marimea S(36
Rochie midi pe corp cu umerii lasati


Rochie midi pe corp cu umerii lasati • Atmosphere

Rochii
Rochie midi pe corp cu umerii lasati Rochie midi pe corp Rochie rosie cu negru Rochie lasata pe umeri Rochie mulata ce iti pune corpul in evidenta Se incheie cu fermoar la spate Lungime de la sub brat: 85 cm Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii! * Modelul nostru poarta marimea S(36)
Rochie lunga din catifea verde cu paiete aurii in zona bustului

Rochie lunga din catifea verde cu paiete aurii in zona bustului • Atmosphere

Rochii
Rochie lunga din catifea verde cu paiete aurii in zona bustului Rochie lunga sirena Rochie din catifea verde in partea de jos Bust din paiete aurii Accesorizata cu un cordon detasabil in talie Bustul este buretat Croi pe corp Se incheie cu fermoar la spate Lungime de la sub brat: 150 cm Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii lungi! * Modelul nostru poarta marimea 36 (S).
Rochie aurie sirena din material paietat

Rochie aurie sirena din material paietat • Atmosphere

Rochii
Rochie aurie sirena din material paietat Rochie sirena din material paietat Rochie lunga de seara Despicatura adanca pe partea din fata Rochie are bustul buretat Croi pe corp Rochia se termina cu o trena vaporoasa Se incheie cu fermoar la spate Lungime de la sub brat: 150 cm Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii sirena! * Modelul nostru poarta marimea 36 (S)
Rochie midi bordo cu spatele gol si broderie aurie

Rochie midi bordo cu spatele gol si broderie aurie • Atmosphere

Rochii
Rochie midi bordo cu spatele gol si broderie aurie Rochie midi bordo Rochie cu spatele gol Spate gol accesorizat cu un lant auriu Maneca lunga Accesorizata cu broderie aurie pe spate Croi pe corp Lungime de la sub brat: 80 cm Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii midi de seara! * Modelul nostru poarta marimea 36 (S)
Rochie de seara neagra cu broderie florala

Rochie de seara neagra cu broderie florala • Atmosphere

Rochii
Rochie de seara neagra cu broderie florala Rochie lunga de seara Rochie sirena de ocazie Rochie neagra cu broderie florala Dantela neagra in zona decolteului Decolteu adanc Croi pe corp Se incheie cu fermoar la spate Lungime de la sub brat: 150 cm Material: 95% poliester 5% elastan Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de seara! * Modelul nostru poarta marimea 36 (S)
  
ROCHII DE SEARA ELEGANTE, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE, VEZI AICI
Rochie midi neagra din catifea cu spatele gol

Rochie midi neagra din catifea cu spatele gol • Atmosphere

Rochii
Rochie midi neagra din catifea cu spatele gol Rochie neagra pe crop Rochie midi din catifea Accesorizata cu nasturi; negri de tip perluta pe maneci Maneca lunga Guler inalt Spatele gol Nasturi negri de tip perluta pe picior Nasturii de pe picior se pot desface atat cat doresti Lungime de la sub brat: 80 cm Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii! * Modelul nostru poarta marimea S(36).
Rochie midi neagra cu detalii din tul brodat

Rochie midi neagra cu detalii din tul brodat • Atmosphere

Rochii
Rochie midi neagra cu detalii din tul brodat Rochie midi neagra Rochie eleganta de ocazie Maneci lungi transpatente din tul brodat Tul brodat in partea de jos desupra bustului si pe spate La baza gatului Se incheie cu fermoar la spate si 3 nasturi negri de tip perluta Lungime de la sub brat: 80 cm Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii! * Modelul nostru poarta marimea S(36).
Rochie midi din dantela bordo


Rochie midi din dantela bordo • Atmosphere

Rochii
Rochie midi din dantela bordo Rochie bordo de ocazie Rochie midi din dantela Maneca lunga  Decolteu adanc Bustul este buretat Se incheie la spate cu fermoar Decolteu in V la spate Lungime de la sub brat: 80 cm Material: 95% poliester 5% elastan Rasfata-te InPuff cu cele mai comode rochii ! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
Rochie lunga rosie cu bust din dantela

Rochie lunga rosie cu bust din dantela • Atmosphere

Rochii
Rochie lunga rosie cu bust din dantela Rochie lunga sirena rosie Bust neburetat din datela Partea de jos din bistrech Maneca lunga transparenta Dantela transparenta deasupra bustului Curea cu funda in talie Material: 95%poliester 5%elastan Lungime de la subrat 150cm Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii de Revelion ! * Modelul nostru poarta marimea 36 (S).
Rochie midi neagra cu dantela albastra

Rochie midi neagra cu dantela albastra • Atmosphere

Rochii
Rochie midi neagra cu dantela albastra Rochie eleganta din dantela Rochie neagra cu dantela albastra Tul negru la maneci si in zona de desupra bustului Croi pe corp Maneca trei sferturi Se incheie cu fermoar la spate Lungime de la sub brat: 70 cm Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii! * Modelul nostru poarta marimea 36 (S)
Rochie midi de seara din dantela lila 3D


Rochie midi de seara din dantela lila 3D • Atmosphere

Rochii
Rochie midi de seara din dantela lila 3D Rochie de seara lila Rochie midi cu dantela 3D  Tul in zona decolteului si la maneci Mansete lila cu nasturi ca o piatra pretioasa  Decolteu in V la spate Decolteu adanc in partea din fata Maneca trei sferturi Se incheie cu fermoar la spate Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii! * Modelul nostru poarta marimea S(36)
Rochie de seara midi din dantela aurie

Rochie de seara midi din dantela aurie • Atmosphere

Rochii
Rochie de seara midi din dantela aurie Rochie midi de seara Rochie eleganta din dantela aurie Croi pe corp Decolteu adanc Maneca lunga transparenta Transparenta in partea de jos  Slit la spate Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii din dantela aurie! * Modelul nostru poarta marimea S(36).
Rochie eleganta albastra baby-doll

Rochie eleganta albastra baby-doll • Atmosphere

Rochii
Rochie eleganta albastra baby-doll Rochie albastra eleganta Rochie baby doll cu un croi modern Decupaj in zona decolteului acoperit de tul nude Accesoriu argintiu in talie Se inchieie la spate cu nasturi albi de tip perluta in partea de sus Se incheie cu fermoar in partea de jos Lungime de la sub brat: 90 cm Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii baby-doll! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)