dyfashion.ro

Rochii de ocazie lungi • LaDonna

rochii de ocazie lungi ladonna

Rochii potrivite pentru a fi purtate la evenimente speciale de zi sau de seara


LaDonna este brandul românesc care pune accent pe detalii precum: broderii cusute manual, accesorii vopsite individual, dantela aplicata manual. Piesele vestimentare LaDonna reprezinta intr-un mod elegant si plin de rafinament, frumusetea feminina. Indiferent de ocazie, LaDonna s-a adaptat si a lansat colectii potrivite, inclusiv rochii de ocazie lungi pentru a fi purtate la evenimente speciale de zi sau de seara. Foarte populare in România, colectiile La Donna sunt pur si simplu stralucitoare. Alege si tu piesa potrivita stilului tau vestimentar. Online este mai simplu sa vezi colectia actuala de imbracaminte LaDonna.

Selectia de rochii de ocazie lungi de mai jos poate fi o alegere inspirata pentru ocaziile speciale din viata dvs:

Rochie LaDonna roz de ocazie in clos cu decolteu • LaDonna


Rochie LaDonna roz de ocazie in clos cu decolteu1Rochie LaDonna roz de ocazie in clos cu decolteu2

Rochie de ocazie, lunga, fara maneci, din material dantelat in partea superioara. Fusta este realizata din material satinat. Se inchide cu fermoar la spate si este potrivita pentru evenimente speciale: nunta, botez sau chiar banchet. Are un design modern, elegant.

Rochie LaDonna roz de ocazie lunga cu decolteu in v • LaDonna


Rochie LaDonna roz de ocazie lunga cu decolteu in v1Rochie LaDonna roz de ocazie lunga cu decolteu in v2

Rochie de ocazie lunga, din material usor elastic, pe umeri, cu decolteu. Se muleaza pe corp. Alege-o pentru nunti si vei arata incredibil.

Rochie de ocazie brodata LaDonna albastra-deschis din material satinat • LaDonna


Rochie de ocazie brodata LaDonna albastra-deschis din material satinat 1Rochie de ocazie brodata LaDonna albastra-deschis din material satinat 2

Rochie lunga de ocazie, din material satinat, potrivita pentru ocazii speciale. Are maneci scurte si se poarta pe umeri. Se inchide la spate cu fermoar si are in talie broderie florala Handmade cu margele si strasuri. Materialul este neelastic, de grosime medie.    

Rochie LaDonna mint de ocazie lunga pe umar • LaDonna


Rochie LaDonna mint de ocazie lunga pe umar1Rochie LaDonna mint de ocazie lunga pe umar2

Rochie eleganta lunga, tip sirena, cu un umar descoperit si volanas la celalat umar. Spatele este decupat si nu are maneci. Este croita din material usor elastic, de grosime medie. Se muleaza pe bust, pe talie si pe solduri si vine usor evazata la baza.

Rochie LaDonna piersica de ocazie lunga pe umar • LaDonna


Rochie LaDonna piersica de ocazie lunga pe umar 1Rochie LaDonna piersica de ocazie lunga pe umar 2

Rochie eleganta lunga, tip sirena, cu un umar descoperit si volanas la celalat umar. Spatele este decupat si nu are maneci. Este croita din material usor elastic, de grosime medie. Se muleaza pe bust, pe talie si pe solduri si vine usor evazata la baza.    


Rochie LaDonna crem de ocazie brodata lunga cu decolteu • LaDonna


Rochie LaDonna crem de ocazie brodata lunga cu decolteu1Rochie LaDonna crem de ocazie brodata lunga cu decolteu2

Rochie eleganta lunga, cu aplicatii de broderie florala in partea superioara. Spatele este decupat si are aplicat material tip plasat de culoarea pielii. Este croita din material usor elastic, de grosime medie. Se muleaza pe bust, pe talie si pe solduri si vine usor evazata la baza.

Vezi si alte modele de rochii de ocazie lungi, click aici