dyfashion.ro

Bluze dama elegante de firma • Effect

bluza-de-primavara-effect-1

Bluza eleganta alba cu jabou accesorizat cu dantela neagra • Effect

BLUZE
Bluza eleganta alba cu jabou accesorizat cu dantela neagra Bluza alba eleganta Bluza dama Bluza albacu jabou accesorizat cu dantela neagra Se incheie in partea din fata cu nasturei negri de tip perluta ( pe toata zona unde este jaboul) Maneca lunga 5 nasturei negri de tip perluta la mansete Se incheie cu fermoar lateral Material: 100% poliester Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase bluze! * Modelul nostru poarta marimea S(36)

BLUZE DAMA ELEGANTE DE FIRMA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI
bluza-de-primavara-effect-2


Bluza neagra din dantela cu maneci tip clopot • Effect

BLUZE
Bluza neagra din dantela cu maneci tip clopot Bluza eleganta neagra Bluza scurta dama Bluza din dantela Maneci lungi tip clopot Ideala pentru pantaloni/fusta cu talie inalta Material: 80% bumbac 20% poliester Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de ocazie! * Modelul nostru poarta marimea 38(M)

bluza-de-primavara-effect-3

Bluza galbena tip ie cu broderie neagra • Effect

BLUZE
Bluza galbena tip ie cu broderie neagra Bluza lejera tip ie Bluza galbena cu broderie neagra Maneca lunga cu elastic in partea de jos Croi lejer Snur negru cu ciucuri la gat Material: 100% poliester; Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase bluze! * Modelul nostru poarta marimea S(36).

bluza-de-primavara-effect-4

Bluza eleganta din voal bleumarin cu fluturi brodati • Effect

BLUZE
Bluza eleganta din voal bleumarin cu fluturi brodati Bluza eleganta din voal bleumarin Maneca lunga transparenta Snur la incheietura Fir argintiu la gat si la maneca; Fluturi brodati in zona bustului Croi lejer dublura bleumarin Material: 100% poliester Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase bluze! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)

bluza-de-primavara-effect-5

Bluza ivoire eleganta cu maneci bufante si broderie florala • Effect

BLUZE
Bluza ivoire eleganta cu maneci bufante si broderie florala Bluza eleganta ivoire Bluza lejera din bumbac Maneci bufante Broderie florala in zona bustului Se incheie la spate cu un nasturel ivoire cu stras argintiu Croi lejer Material: 98%bumbac 2% spandex Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase bluze dama! * Modelul nostru poarta marimea S(36). Dimensiuni produs marimea S: Bust 94 - Talie 86-88

bluza-de-primavara-effect-6

Bluza alba lejera cu broderie si detalii din dantela • Effect

BLUZE
Bluza alba lejera cu broderie si detalii din dantela Bluza casual dama Bluza cu broderie in zona bustului Detalii din dantela rosie la gat si la maneci Maneca lunga cu elastic la incheietura Elastic in partea de jos Croi lejer Material: 100% vascoza Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase bluze dama! * Modelul nostru poarta marimea M. Dimensiuni produs marimea M: Bust 100-102; Talie 98-100

bluza-de-primavara-effect-7

Bluza lejera kaki cu flori verzi • Effect

BLUZE
Bluza lejera kaki cu flori verzi Bluza kaki lejera din voal Maneca lunga Elastic in partea de sus la maneci si in partea de jos Flori verzi la gat si la maneci Croi lejer Material: 100% poliester Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai lejere bluzite! * Modelul nostru poarta marimea M(38)

bluza-de-primavara-effect-8

Bluza eleganta neagra cu maneci transparente • Effect

BLUZE
Bluza eleganta neagra cu maneci transparente; Bluza eleganta neagra din bumbac Floare din voal negru cu rosu aplicata Maneci transparente din voal Se incheie pe spate cu nasturei negri Croi lejer Floare detasabila Material: 98% bumbac 2% spandex Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase bluze dama! * Modelul nostru poarta marimea S(36)

bluza-de-primavara-effect-9

Bluza lejera din voal cu imprimeu floral colorat • Effect

BLUZE
Bluza lejera din voal cu imprimeu floral colorat Bluza din voal; Bluza cu imprimeu floral colorat Elastic la gat si in partea de jos Maneci cu volan Dublura crem deschis Croi lejer Material: 100% poliester Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase bluze dama! * Modelul nostru poarta marimea M Dimensiuni produs marimea M: Bust 98-100  ; Talie 102-104

bluza-de-primavara-effect-10

Bluza lejera din voal cu imprimeu floral • Effect

BLUZE
Bluza lejera din voal cu imprimeu floral Bluza din voal  Bluza cu imprimeu floral colorat  Elastic la gat si in partea de jos Maneci cu volan Dublura crem deschis Croi lejer Material: 100% poliester Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase bluze dama! * Modelul nostru poarta marimea M Dimensiuni produs marimea M: Bust 98-100  ; Talie 102-104

bluza-de-primavara-effect-11

Bluza dama tip ie cu dantela albastra • Effect

BLUZE
Bluza dama tip ie cu dantela albastra Bluza dama tip ie Bluza cu croi lejer Elastic in partea de jos a manecii Accesorizata cu dantela albastra Decorata cu motive traditionale Maneci lejere Material: 100% poliester Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase bluze dama tip ie! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)

bluza-de-primavara-effect-12

Bluza neagra accesorizata cu dantela si camee la gat • Effect

BLUZE
Bluza neagra accesorizata cu dantela si camee la gat Bluza eleganta neagra Bluza din tul elastic Accesorizata cu dantela neagra Elastic in zona encheieturii Maneca tip clopot in partea de jos Funda neagra la gat din saten Camee cu pietre colorate la gat Se inchide cu nasture negru la spate Material: 100% poliester  Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase bluze negre dama! * Modelul nostru poarta marimea S(36)

bluza-de-primavara-effect-13

Bluza mov din voal cu broderie pe maneca • Effect

BLUZE
Bluza mov din voal cu broderie pe maneca Bluza eleganta dama Bluza mov din voal Elastic la incheietura Maiou mov pe dedesubt Bluza transparenta din voal Decupaj in fata in zona decolteului Se inchide cu nasture mov la gat Broderie florala pe maneca Accesorizata cu esarfa din voal mov Material: 100% poliester maiou: 100% bumbac Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase bluze din voal! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)

BLUZE DAMA ELEGANTE DE FIRMA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI

bluza-de-primavara-effect-14

Bluza alba cu fundite negre • Effect

BLUZE
Bluza alba cu fundite negre Bluza alba dama Bluza din voal Volanase in zona bustului Maneca tip clopot Fundita neagra la gat si la maneci Se incheie la spate cu nasturel alb accesorizat cu stras argiuntiu Material: 100% poliester Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante bluze albe! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)

bluza-de-primavara-effect-15

Bluza eleganta galbena cu jabou accesorizat cu dantela neagra • Effect

BLUZE
Bluza eleganta galbena cu jabou accesorizat cu dantela neagra Bluza galbena eleganta Bluza dama Bluza mustar cu jabou accesorizat cu dantela neagra Se incheie in partea din fata cu nasturei negri de tip perluta ( pe toata zona unde este jaboul) Maneca lunga 5 nasturei negri de tip perluta la mansete Se incheie cu fermoar lateral Material: 100% poliester Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase bluze! * Modelul nostru poarta marimea S(36)