dyfashion.ro

Fuste dama elegante • Atmosphere

FUSTA_DAMA_ELEGANTA_ATMOSPHERE_1

Fusta eleganta cu buline • Atmosphere

FUSTE
Fusta eleganta cu buline Fusta eleganta dama Fusta cu imprimeu buline Talie inalta si petrecuta Cordon negru in talie din catifea Croi modern Material 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase fuste cu buline! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)


FUSTE DAMA ELEGANTE ATMOSPHERE FASHION, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI


FUSTA_DAMA_ELEGANTA_ATMOSPHERE_2

Fusta scurta neagra din piele ecologica • Atmosphere

FUSTE
Fusta scurta neagra din piele ecologica Fusta scurta neagra Fusta din piele ecologica Talie inalta Accesorizata cu fermoare argintii pe partea din fata Se inchide la spate cu fermoar ascuns Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante fuste din piele ecologica! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)

FUSTA_DAMA_ELEGANTA_ATMOSPHERE_3

Fusta rosie clos din piele ecologica • Atmosphere

FUSTE
Fusta rosie clos din piele ecologica Fusta eleganta dama Fusta clos din piele ecologica Fusta rosie office-eleganta Se incheie cu fermoar la spate Talie inalta Material 95% poliester 5% elastan. Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase fuste din piele ecologica! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)

FUSTA_DAMA_ELEGANTA_ATMOSPHERE_4

Fusta galbena clos din piele ecologica • Atmosphere

FUSTE
Fusta galbena clos din piele ecologica Fusta eleganta dama Fusta galbena clos Fusta moderna din piele ecologica Piesa vestimentara versatila O pata de culoare care sa-ti inveseleasca tinuta Se incheie ce fermoar la spate Material 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase fuste! * Modelul nostru poarta marimea 36 (S)   
FUSTA_DAMA_ELEGANTA_ATMOSPHERE_5


Fusta din piele ecologica mustar cu talie inalta • Atmosphere

FUSTE
Fusta din piele ecologica mustar cu talie inalta Fusta midi mustar Fusta eleganta din piele ecologica Talie inalta Croi pe corp Se incheie cu fermoar la spate Fusta office-eleganta Slit la spate Material 95% poliester 5% elastan. Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase fuste din piele ecologica! * Modelul nostru poarta marimea S(36)

FUSTA_DAMA_ELEGANTA_ATMOSPHERE_6

Fusta eleganta midi din bucle • Atmosphere

FUSTE
Fusta eleganta midi din bucle; Fusta midi eleganta Fusta pe corp din bucle Accesoriu negru din piele ecologica in talie Se incheie cu fermoar la spate Croi pe corp Ideala pentru tinute office Articol vestimentar foarte versatil Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase fuste! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)

FUSTA_DAMA_ELEGANTA_ATMOSPHERE_7

Fusta eleganta gri cu imprimeu floral • Atmosphere

FUSTE
Fusta eleganta gri cu imprimeu floral Fusta trei sferturi eleganta Fusta cu talie inalta Imprimeu floral Despicatura laterala accesorizata cu nasturi aurii Accesorizata in talie cu o curea neagra Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante fuste! * Modelul nostru poarta marimea 36 (S)

FUSTA_DAMA_ELEGANTA_ATMOSPHERE_8

Fusta midi cu imprimeu si nasturi roz • Atmosphere

FUSTE
Fusta midi cu imprimeu si nasturi roz Fusta midi eleganta Fusta cu imprimeu gri Nasturi roz de tip perluta in partea din fata Croi pe corp Se incheie cu fermoar la spate Material: 95% poliester 5%elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase fuste! * Modelul nostru poarta marimea S(36)

FUSTA_DAMA_ELEGANTA_ATMOSPHERE_9

Fusta midi gri cu imprimeu floral • Atmosphere

FUSTE
Fusta midi gri cu imprimeu floral Fusta eleganta gri Fusta midi cu imprimeu floral Accesorizata cu o funda neagra Talie inalta Fusta versatila eleganta-office Fusta ideala pentru birou Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante fuste! * Modelul nostru poarta marimea 36(S

FUSTA_DAMA_ELEGANTA_ATMOSPHERE_10

Fusta midi neagra cu ocheti • Atmosphere

FUSTE
Fusta midi neagra  fusta midi; fusta neagra ocheti si panglica alba croi conic pe corp se inchide cu fermoar la spate material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante fuste!

FUSTA_DAMA_ELEGANTA_ATMOSPHERE_11

Fusta scurta bleu • Atmosphere

FUSTE
Fusta scurta bleu fusta bleu fusta scurta se inchide cu fermoar material fin imitatie piele intoarsa talie inalta ideala pentru club material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai sexy fuste!

FUSTA_DAMA_ELEGANTA_ATMOSPHERE_12

Fusta rosie cu talie inalta si capse argintii • Atmosphere

FUSTE
Fusta rosie cu talie inalta si capse argintii fusta rosie fusta scurta in forma de A talie inalta capse argintii se inchide cu fermoar la spate material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase fuste rosii!   

FUSTA_DAMA_ELEGANTA_ATMOSPHERE_13

Fusta bordo din jerse cu talie inalta • Atmosphere

FUSTE
Fusta bordo din jerse cu talie inalta este o fusta office-eleganta trei sferturi fusta bordo fusta din jerse talie inalta fusta este simpla confortabila cu slit in fata material 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante fuste!


FUSTE DAMA ELEGANTE ATMOSPHERE FASHION, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI 

FUSTA_DAMA_ELEGANTA_ATMOSPHERE_14

Fusta din piele ecologica bej cu talie inalta • Atmosphere

FUSTE
Fusta din piele ecologica;bej cu talie inalta este o fusta office-eleganta trei sferturi.Fusta este simpla confortabila iar un plus de feminitate este dat de slitul de la spate. Fusta din piele ecologica este alegerea ideala pentru o tinuta in care te vei face remarcata. Material 95% poliester 5% elastan.    
FUSTA_DAMA_ELEGANTA_ATMOSPHERE_15

Fusta trei sferturi roz cu talie inalta • Atmosphere

FUSTE
Fusta trei sferturi roz cu talie inalta este o fusta casual-eleganta si poate fi purtata atat cu camasa cat si cu sacou. Culoarea sa intensa va atrage privirile si poate fi o alegere perfecta pentru a iesi din monotonia culorilor clasice. Fusta trei sferturi este mulata sexy si foarte feminina. Material: 95% poliester 5% elastan