dyfashion.ro

Noua colectie de rochii de primavara

noua-colectie-de-rochii-de-primavara-1

Rochie PrettyGirl portocalie eleganta tip creion din material usor elastic cu decolteu

ROCHII DE PRIMAVARA
Rochie creion mulată, cu imprimeuri florale și fără mâneci. Are decolteul mic in V, iar în partea de jos din spate are un șliț subtil. Se încheie cu fermoar la spate și este fabricată din țesătură structurata, usor elastica cu imprimeu floral.

ROCHII DE PRIMAVARA, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI
noua-colectie-de-rochii-de-primavara-2

Rochie PrettyGirl rosa office tip creion captusita pe interior cu decolteu in v

ROCHII DE PRIMAVARA
Rochie eleganta, confecționată din tesatura subtire, delicata, neelastica, cu model floral pe captuseala din satin. Croi mulat pe corp, tip creion, cu lungimea până la genunchi și mâneci 3/4, mulate. Are decolteu in V si se inchide cu fermoar ascuns la spate.
noua-colectie-de-rochii-de-primavara-3

Rochie PrettyGirl khaki de zi cu croi larg din material vaporos cu elastic in talie

ROCHII DE PRIMAVARA
Rochie midi până la genunchi, cu imprimeu floral. Mânecile lungi sunt terminate cu elastic. Este revazuta cu elastic in talie si accesorizat cu o panglica, care se poate lega in talie. Guler la baza gatului cu volanase, cu posibilitatea deinchidere cu un snur in fata. Este fabricată dintr-o țesătură delicată, mixta cu viscoza in compozitie, fara căptușeală.
noua-colectie-de-rochii-de-primavara-4

Rochie PrettyGirl rosie eleganta tip sacou captusita pe interior cu maneci decupate

ROCHII DE PRIMAVARA
Rochie moderna, universala tip sacou. Croi cambrat cu maneci trei-sferturi, decolteu in V. Este confectionata din stofa subtire, deosebit de fina la atingere pe captuseala satinata. Se inchide cu doua randuri de nasturi metalice.
noua-colectie-de-rochii-de-primavara-5

Rochie PrettyGirl rosa eleganta cu croi larg din material satinat captusita pe interior

ROCHII DE PRIMAVARA
Rochie eleganta cu croi larg si maneci trei-sferturi cu volanase. Este confectionata din material neelastic, satinat, cu imprimeuri grafice si geometrice in culori armonioase, pe captuseala satinata. E si fara sistem de inchidere.
noua-colectie-de-rochii-de-primavara-6

Rochie Artista galbena eleganta din material elastic cu maneci bufante accesorizata cu cordon

ROCHII DE PRIMAVARA
Rochie universal cu croi mulat pe corp in partea superioara si in partea inferioara usor evazata. Se inchide cu fermoar la spate. Este decorată cu cusaturi si pliuri la nivelul brâului. Este accesorizata cu cordon in talie si se inchide cu fermoar la spate. Este fabricata din material fin si elastic, placut la purtat.
noua-colectie-de-rochii-de-primavara-7

Rochie de primavara LaDonna neagra eleganta cu elastic in talie captusita pe interior cu aplicatii cusute manual

ROCHII DE PRIMAVARA
Rochie cu imprimeu floral, decorată în zona bustului cu insertii din dantela. Partea superioară se aseaza lejer pe corp, cu maneci trei-sferturi prinse in elastic. Este prevazuta cu elastic in talie. Croială in cloș, cu decolteu rotund, la baza gatului. Fabricată din țesătură ușor transparentă cu structură delicate, neelastica, vaporoasa pe captuseala fina.
noua-colectie-de-rochii-de-primavara-8

Rochie MissQ gri casual cu croi larg din material elastic accesorizata cu snur

ROCHII DE PRIMAVARA
Rochie MissQ cu croi larg de lungime pana deasupra genunchilor. Are maneci lungi si decolteu accesorizat cu snur. Este fabricata din tesatura de viscoza subtire, placuta la purtat.
noua-colectie-de-rochii-de-primavara-9

Rochie gri casual cu un croi mulat din bumbac elastic

ROCHII DE PRIMAVARA
Rochie comfortabila, moderna cu croi mulat, maneci lungi. Este fabricata din bumbac elastic, placut la purtat.

ROCHII DE PRIMAVARA, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI 

noua-colectie-de-rochii-de-primavara-10


Rochie MissQ rosie casual cu volanase din material elastic si fin cu aplicatii cu sclipici

ROCHII DE PRIMAVARA
Rochie casual realizata din material subtire, delicat din viscoza usor elastica. Are un croi confortabil care se aseaza lejer pe silueta, maneci scurte si decolteu rotund la baza gatului. Se termina cu volanas in partea inferioara.
noua-colectie-de-rochii-de-primavara-11

Rochie rosa casual din jaquard cu croi larg cu print

ROCHII DE PRIMAVARA
Rochie stilata în A, fara maneci. Se încheie cu fermoar ascuns la spate și este fabricată din material jaqcuard cu imprimeu floral/grafic. Nu are captuseala. Cu un design original și decorată cu imprimeuri vesele in culori primavaratice superbe, această rochie va fi o piesă specială în garderoba ta. Pentru a crea un look stilat și cochet adorabil asorteaz-o cu o pereche de ghete casual, geaca de piele si o geanta mini de umeri sau rucsac!
noua-colectie-de-rochii-de-primavara-12

Rochie MissQ neagra casual cu un croi mulat din material elastic si fin

ROCHII DE PRIMAVARA
Rochie casual MissQ mulata, cu maneci lungi si decolteu barcuta. Fara captuseala si fara sistem de inchidere. Este fabricata din tesatura subtire, fina, delicata de viscoza.
noua-colectie-de-rochii-de-primavara-13

Rochie PrettyGirl neagra tip creion pe gat din material elastic

ROCHII DE PRIMAVARA
Rochie stilată, senzuala, confecționată din material usor elastic cu structura dungata, de grosime medie cu adaos de bumbac si lana. Croi mulat, cu lungimea până la genunchi, fără mâneci. Rochia este pe gât, cu maneci lungi, umeri decupati și se încheie la spate cu fermoar. Rochie modernă cu model atrăgător și feminin. Se aranjează perfect pe corp. Pentru un look plin de rafinament și stil poart-o cu o pereche de botine si o geaca cambrata sau pantofi cu toc si un cardigan lejer.
noua-colectie-de-rochii-de-primavara-14

Rochie Artista verde de ocazie in clos din material satinat captusita pe interior

ROCHII DE PRIMAVARA
Rochie de zi cu croi lejer, potrivita pentru vara sau primavara.
noua-colectie-de-rochii-de-primavara-15


Rochie StarShinerS gri de zi in clos din stofa subtire usor elastica cu accesoriu tip curea

ROCHII DE PRIMAVARA
Rochie office sau casual din bumbac neelastic. Materialul are o tinuta foarte buna. Croi clos cu pliuri, buzunare laterale, maneci trei-sferturi si decolteu patrat. Rochia a fost accesorizata cu o curea subtire din piele ecologica pentru a evidentia talia. Se inchide cu fermoar la spate.