dyfashion.ro

Rochii domnisoare de onoare Miss Grey

rochii-domnisoare-de-onoare-miss-grey-1

Rochii de nunta pentru domnisoarele de onoare


Ai acceptat cu multa bucurie sa-i stai alaturi bunei tale prietene in ziua nuntii, dar acum iti dai seama ca trebuie sa incepi Marea Cautare a unei rochii pentru domnisoare de onoare care sa impresioneze, dar care sa nu eclipseze mireasa, bineinteles. Si nici sa nu te puna cumva in categoria „Asa nu”, pe care o urmaresti de altfel cu mult interes fie pe Internet, fie prin revistele de moda.

Sfatul nostru este sa te relaxezi, pentru ca alegerea unei rochii domnisoare de onoare este de fapt mult mai simpla decat crezi. Miresele de astazi prefera sa lase alegerea tinutei de nunta la latitudinea domnisoarelor de onoare, atata vreme cat aceasta se potriveste cu tematica si cromatica evenimentului. Tot ce trebuie sa faci este sa ai grija sa comunici cat mai bine cu mireasa si sa te asiguri ca rochia ti se potriveste cat mai bine.
rochii-domnisoare-de-onoare-miss-grey-2rochii-domnisoare-de-onoare-miss-grey-3

 

Rochii domnisoare de onoare lungi pentru nuntile sofisticate


Asa cum o petrecere cu dress code black tie iti cere sa porti o rochie lunga, eleganta, la fel si o nunta sofisticata te indeamna sa fii o domnisoara de onoare plina de rafinament si feminitate.

O sa eviti, bineinteles, rochiile albe lungi, oricat de originala si moderna ar fi viziunea mirilor asupra petrecerii de nunta, ca sa nu fii totusi confundata cu mireasa. Poti alege, in schimb, rochii domnisoare de onoare lungi in nuante vibrante de rosu, verde, mov sau oricare din culorile curcubeului. Si pastelurile sunt o alegere foarte buna, mai ales daca vorbim de tinute vaporoase, cu croieli fluide si senzuale.

Rochie Aliza Bleu

 

rochii-domnisoare-de-onoare-miss-grey-4


In rochia lunga Aliza vei atrage ca un magnet toate privirile si, pentru ca este confectionata din voal, cu tul la bust, intr-o nuanta de bleu pe cat de fascinanta, pe atat de putin pretentioasa, o vei putea purta si la alte evenimente speciale. Designul inedit, cu detalii asimetrice, si maniera senzuala in care sunt puse in valoare gatul, umerii si gleznele, fac din aceasta piesa vestimentara un exemplu perfect pentru felul in care ar trebui sa arate niste rochii domnisoare de onoare.

Rochii domnisoare de onoare scurte pentru nuntile mai… relaxate


Daca e vorba de o nunta mai relaxata, atunci te poti orienta catre modelele de rochii de domnisoare de onoare scurte. Avantajul unei astfel de tinute este ca o vei putea purta, cel mai probabil, si la alte petreceri sau ocazii speciale, mai ales daca optezi pentru un design feminin, de o eleganta simpla.

O sa vezi ca exista o multime de modele scurte de rochii domnisoare pentru nunta, dar, oricat te-ar tenta sa-ti arati cat mai mult picioarele, incearca sa nu atragi atentia asupra ta din motivele nepotrivite. Rochiile cu o lungime putin deasupra genunchiului, croite in A sau in clos, sunt ideale pentru o ceremonie in aer liber, iar texturile in nuante cat mai luminoase de galben, roz sau turcoaz, iti vor conferi un aer plin de vitalitate.

Rochie Marina Turcoaz

 

rochii-domnisoare-de-onoare-miss-grey-5


Unul dintre modelele scurte de rochii nunta pentru domnisoare de onoare care iti si contureaza armonios silueta este Marina turcoaz, o piesa vestimentara deosebita cu fronseuri la bust. Nuanta de turcoaz este, de altfel, una dintre cele mai populare culori de rochii alese de domnisoarele de onoare, iar cu niste accesorii corai sau aurii vei obtine un look trendy, luminos si cu o nota exotica fermecatoare.

Sau, daca vrei o tinuta de o senzualitate misterioasa, poti alege rochia de seara Marissa roz, ale carei maneci clopot lungi sugereaza miscari gratioase si infatisare deosebit de feminina.

Rochie Marissa Roz

 

rochii-domnisoare-de-onoare-miss-grey-6

Rochii domnisoare de onoare - vezi oferta completa

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/rochii-elegante/rochii-de-nunta-pentru-domnisoarele-de-onoare-766/