dyfashion.ro

Genti plaja online

GEANTA_PLAJA_1

Geanta plaja Tropical Turtle • Le Comptoir De La Plage

Accesorii plaja
Geanta practica pentru plaja, decorata cu imprimeu. Ideala pentru toate accesorile necesare la plaja! Confectionata din material mai tare, placut si usor lavabil O parte decorata cu imprimeu: broasca testoasa, stelute de mare, scoici Buzunar principal mare si un buzunar mic pe interior (ambele se inchid cu fermoar) Dimensiuni: 40 x 58 x 23 cm, lungime maner 55 cm Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

ACCESORII PLAJA GENTI PLAJA ONLINE • CLICK AICI
   
GEANTA_PLAJA_2

Geanta plaja Tropical Fish • Le Comptoir De La Plage

Accesorii plaja
Geanta practica pentru plaja, decorata cu imprimeu. Ideala pentru toate accesorile necesare la plaja! Confectionata din material mai tare, placut si usor lavabil O parte decorata cu imprimeu: pesti, scoici si stelute de mare Buzunar principal mare si un buzunar mic pe interior (ambele se inchid cu fermoar) Dimensiuni: 40 x 58 x 23 cm, lungime maner 55 cm Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
   
GEANTA_PLAJA_3

Geanta mare de plaja Namorka • Le Comptoir De La Plage

Accesorii plaja
Geanta de plaja din material impletit, model deosebit. Fii stilata si atunci cand mergi la plaja! Din rafie impletita Material placut pe interior, prevazut cu snur - permite ajustarea dimensiunii si protejeaza geanta Buzunare: un buzunar mare (principal) si unul mic pe interior Fundul gentii este intarit Excelenta pentru orice costum de baie iti completeaza perfect tinuta de plaja! Dimensiuni 65 x 42 x 22 cm, lungime maner 45 cm Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!   

GEANTA_PLAJA_4

Geanta mare de plaja Gekko • Le Comptoir De La Plage

Accesorii plaja
Geanta mare de plaja, model interesant. Ideala pentru toate accesorile dvs. de plaja. Din rafie, confectionata manual in Madagascar – fiecare piesa este unica! Interiorul cu material confortabil, detine un snur filetat – poate fi ajustata dimensiunea (pentru a proteja interiorul) O parte este decorata cu doua soparle Partea de jos este intarita Dimensiuni: 54 x 34 x 21 cm, lungime maner 52 cm Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!    
GEANTA_PLAJA_5


Geanta mare de plaja Majunga Rita • Le Comptoir De La Plage

Accesorii plaja
Geanta mare de plaja, model floral. Ideala pentru toate accesorile dvs. de plaja. Din rafie, confectionata manual in Madagascar – fiecare piesa este unica! Interiorul cu material confortabil, detine un snur filetat – poate fi ajustata dimensiunea (pentru a proteja interiorul) O parte decorata cu model floral colorat Fundul gentii este intarit Manerul si tivul din partea de jos din piele Dimensiuni: 57 x 38 x 20 cm, lungime maner 52 cm Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

GEANTA_PLAJA_6

Geanta mare de plaja Pompon • Le Comptoir De La Plage

Accesorii plaja
Geanta de plaja decorat cu ciucurei colorati. Accesoriu indispensabil pentru plaja. Confectionata din rafie Interiorul captusit cu material placut Marginea superioara se leaga cu doua benzi Intreg perimetrul este decorat cu ciucuri Fundul gentii este intarit Dimensiuni: 30 x 26 x 16 cm, lungime maner 36 cm Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

GEANTA_PLAJA_7

Geanta mare de plaja Farol • Le Comptoir De La Plage

Accesorii plaja
Geanta de plaja decorata cu pompoane. Accesoriu indispensabil pentru plaja. Confectionata din rafie Interiorul captusit cu material placut Marginea superioara se leaga cu doua benzi Manerul este decorat cu margele (pe o parte) si decorat cu pompoane tricotate Fundul gentii este intarit Dimensiuni: 30 x 26 x 16 cm, lungime maner 36 cm Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

GEANTA_PLAJA_8

Geanta mare de plaja Flip Flop • Le Comptoir De La Plage

Accesorii plaja
Geanta mare de plaja, model stilat. Excelenta pentru toate accesorile necesare la plaja. Din rafie, confectionata manual in Madagascar – fiecare piesa este unica! Buzunar mic pe interior Interiorul cu material confortabil, detine un snur filetat – poate fi ajustata dimensiunea (pentru a proteja interiorul) O parte decorata cu model (slapi) Manerul si partea de jos a gentii cu aspect lacuit Dimensiuni: 50 x 35 x 18 cm, lungime maner 57 cm Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!    
GEANTA_PLAJA_9


Geanta mare de plaja Chat • Le Comptoir De La Plage

Accesorii plaja
Geanta mare de plaja, model cu pisici. Ideala pentru toate accesorile dvs. de plaja. Din rafie, confectionata manual in Madagascar – fiecare piesa este unica! Buzunar mic pe interior interiorul cu material confortabil, detine un snur filetat – poate fi ajustata dimensiunea (pentru a proteja interiorul) O parte este decorata cu pisici Dimensiuni: 54 x 30 x 20 cm, lungime maner 52 cm Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!    

GEANTA_PLAJA_10

Geanta mare de plaja Itafy • Le Comptoir De La Plage

Accesorii plaja
Geanta mare de plaja, model floral. Ideala pentru toate accesorile dvs. de plaja. Din rafie, confectionata manual in Madagascar – fiecare piesa este unica! Interiorul cu material confortabil, detine un snur filetat – poate fi ajustata dimensiunea (pentru a proteja interiorul) O parte este decorata cu model floral Partea de jos este fin intarita Dimensiuni: 56 x 36 x 24 cm, lungime maner 52 cm Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!


ACCESORII PLAJA GENTI PLAJA ONLINE • CLICK AICI

GEANTA_PLAJA_11

Geanta mare de plaja Flamingo • Le Comptoir De La Plage

Accesorii plaja
Geanta de plaja, model trendy. Ideala pentru toate accesoriile dvs. pentru plaja. Din rafie, confectionata manual in Madagascar – fiecare piesa este unica! Interiorul cu buzunar mic Interiorul cu material placut, detine un snur filetat – permite ajustarea dimensiunii (protejeaza interiorul gentii) O parte este decorata cu pasare flamingo Manerul si tivul inferior cu aspect lacuit Fundul gentii este fin intarit Dimensiuni: 45 x 36 x 20 cm, lungime maner 58 cm Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!    

GEANTA_PLAJA_12

Geanta mare de plaja Estrella • Le Comptoir De La Plage

Accesorii plaja
Geanta de plaja, model frumos cu stea. Ideala pentru toate accesoriile dvs. pentru plaja. Din rafie, confectionata manual in Madagascar – fiecare piesa este unica! Interiorul cu material placut, detine un snur filetat – permite ajustarea dimensiunii (protejeaza interiorul gentii) Fiecare parte este decorata cu o steluta Fundul gentii este fin intarit Dimensiuni: 45 x 32 x 20 cm, lungime maner 48 cm Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!




Pe aceiasi tema:
- Tinute de plaja din oferta Astratex 
Tinute de plaja sexi pentru femei