dyfashion.ro

Tinute de plaja sexi pentru femei

tinuta_de_plaja_sexy_1

Rochie de vara Iconique IC8022 • Iconique

TINUTE DE PLAJA SEXI
Rochie de plaja din colectia Iconique. Din bumbac pur! Confectionata din bumbac presat moale si decorata cu dantela din bumbac Partea superioara si manecile sunt elastice umeri goi Partea inferioara decorata cu dantela din bumbac Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

TINUTE DE PLAJA SEXI • ROCHII DE PLAJA • CLICK AICI
 
tinuta_de_plaja_sexy_2

Esarfa plaja, pareo de la brand-ul italian David Mare, Playa • David Mare

TINUTE DE PLAJA SEXI
Esarfa de plaja decorata cu model floral exclusiv de la brand-ul italian David Mare! Poate fi purtata ca si rochie, fusta, bluza sau sal Confectionata din material confortabil, cu proprietati de uscare rapida Dimensiuni: cca 110x75 cm Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
tinuta_de_plaja_sexy_3

Rochie de plaja Maura • Etna

TINUTE DE PLAJA SEXI
Rochie de plaja /poncho decorat cu franjuri. Originalitate! Confectionata din material rezistent, decorat cu franjuri Model tip decupaj Croiala lejera, dreapta Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
tinuta_de_plaja_sexy_4

Rochie de vara David Beachwear Jaipur • David Beachwear

TINUTE DE PLAJA SEXI
Rochie din material aerisit, combinatie frumoasa de culori. Exclusiv din colectia Jaipur, de la brand-ul italian David Beachwear! Confectionata din 100% bumbac - material aerisit si respirabil Decolteu mic in V Zona umerilor cu insertii elastice Croiala lejera, confortabila> Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
tinuta_de_plaja_sexy_5

Rochie tip camasa Miradonna, Athena • Miradonna

TINUTE DE PLAJA SEXI
Rochie Miradonna Athena, material aerisit. Indispensabila in zilele calduroase de vara! Confectionata din material aerisit si respirabil, cu proprietati de uscare rapida Inchidere cu nasturi Croiala lejera, partile laterale cu slit> Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
tinuta_de_plaja_sexy_6

Rochie de plaja, pareo de la brand-ul italian David Mare, Python • David Mare

TINUTE DE PLAJA SEXI
Rochie de plaja decorata cu model floral, exclusiv de la brand-ul italian David Mare. Aspect elegant si stilat! Esarfa poate fi purtata ca si fusta, rochie, bluza sau sal Confectionata din material fin, cu proprietati de uscare rapida Dimensiuni: cca 110x75 cm Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
tinuta_de_plaja_sexy_7

Rochie dama David BeachwearPamir • David Beachwear

TINUTE DE PLAJA SEXI
Rochie dama tip camasa, model in dungi, confectionata din 100% bumbac. Exclusiv de la brand-ul italian David Beachwear, colectia Pamir! Confectionata din material usor si respirabil - ideala pentru zilele calduroase de vara Detine guler, inchidere cu nasturi Manecile pot fi rulate si fixate cu nasture Zona pieptului cu doua buzunare Gulerul si buzunarele detin cusaturi rosii Partea din spate este mai lunga decat cea din fata Croiala lejera confortabila Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
tinuta_de_plaja_sexy_8

Slip costum de baie Lilianne • Etna

TINUTE DE PLAJA SEXI
Slip costum de baie Lilianne, croiala braziliana. Confectionat din material modern, cu proprietati de uscare rapida Croiala braziliana, partea din fata captusita cu material subtire Zona taliei si marginile sunt moi si elastice Se leaga in partile laterale Partea din spate cu o cusatura elastica verticala – aspect frumos Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

TINUTE DE PLAJA SEXI • SLIP COSTUM DE BAIE • CLICK AICI
tinuta_de_plaja_sexy_9

Slip costum de baie Richelle • Etna

TINUTE DE PLAJA SEXI
Slip costum de baie Richelle, croiala braziliana. Confectionat din material modern, cu proprietati de uscare rapida Croiala braziliana, partea din fata captusita cu material subtire Zona taliei si marginile sunt moi si elastice Se leaga in partile laterale Partea din spate cu o cusatura elastica verticala - aspect frumos Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
tinuta_de_plaja_sexy_10


Slip costum de baie Sheena • Etna

TINUTE DE PLAJA SEXI
Slip costum de baie Sheena. Confectionat din material modern, cu proprietati de uscare rapida Slip croiala clasica, captusit cu material subtire Zona taliei si marginile sunt elastice Partea din spate este neteda Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
tinuta_de_plaja_sexy_11

Costum de baie doua piese Laguna Brassiere Blue • Krisline

TINUTE DE PLAJA SEXI
Costum de baie doua piese, cupe cu efect Push-Up. Model interesant! Din material placut, modern, cu proprietati de usare rapida costumul de baie este captusit cu material subtire Cupe intarite, pernite Push-Up (cusute), balene pentru sustinere cupa stanga decorata cu logo metalic Bretele reglabile in partea din spate Circuit elastic, nu detine balene in laterale Slip cu talie joasa, decupaj interesant in partea din fata Partea din spate este neteda, albastra Consultati tabelul de marimi Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

TINUTE DE PLAJA SEXICOSTUME DE BAIE • CLICK AICI
tinuta_de_plaja_sexy_12

Costum de baie intreg Neon • LORIN

TINUTE DE PLAJA SEXI
Costum de baie intreg, nuante neon. Partea din fata din material tipic costumelor de baie (cu proprietati de uscare rapida) si plasa elastica partea din spate este neteda Bretele inguste, incrucisate in partea din spate Se leaga in partea din spate Zona slipului cu o croiala clasica, margini elastice Partea din spate a costumului de baie este captusita cu material confortabil Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!






Pe aceiasi tema:
Tinute de plaja elegante 
Tinute de plaja din oferta Astratex