answear.ro%20

Cele mai vandute rochii de vara scurte

oferta-rochii-de-vara-online

Rochia de vara, accesoriu de baza in anotimpul calduros


Vara unul dintre cele mai cautate sortimenete de imbracaminte pentru femei este rochia. Rochia de vara are tot dreptul sa fie un accesoriu de baza in anotimpul calduros in garderoba oricarei femei.

Pornind de la cele spuse mai sus, si cautand pe net am descoperit multe oferte la rochii de vara, care mai de care mai tentante. Selectand atent am ales oferta de rochii de vara de pe starsiners care mi se pare foarte buna. Modelel de rochii de vara expuse pe site sunt foarte frumoase ba chiar foarte sexi. Dupa mine rochiile de vara prezentate pe starshiners se adreseaza femeilor intre 18-40 de ani insa in functie de preferinte puteti gasi rochii pe gustul dvs si daca ati trecut de 40 de ani.

In baza informatiilor de pe starshiners si alaturi de cateva modele de rochii de vara care mi-au placut in mod deosebit am intocmit un top cu cele mai vandute rochii de vara. Sper ca modele de mai jos sa va placa si sa faceti alegerea potrivita

cele-mai-vandute-rochii-de-vara-scurte1cele-mai-vandute-rochii-de-vara-scurte2

Rochie albastra-inchis de zi in clos din dantela captusita pe interior • Raspberry

Rochie casual-eleganta realizata din material dantelat cu imprimeu floral colorat pe captuseala din jersey subtire. Croi in clos cu maneci trei-sferturi, transparente. Se incheie cu fermoar la spate.

ROCHII DE VARA SCURTE OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI

cele-mai-vandute-rochii-de-vara-scurte3cele-mai-vandute-rochii-de-vara-scurte4

Rochie albastra de zi in clos din material elastic decupat la bust cu imprimeuri florale • Perla Donna

Rochie stilata casual-eleganta, confecționata din material usor elastic cu o tinuta foarte buna, cu imprimeu floral. Croi in clos cu partea de sus potrivita pe corp, cu maneci scurte si partea inferioara evazata, cu pliuri de lungimea pana deasupra genunchilor. Modelul prezentat are decolteul evidențiat cu decupaj in forma de diamant. Rochia se incheie cu fermoar la spate.

cele-mai-vandute-rochii-de-vara-scurte5cele-mai-vandute-rochii-de-vara-scurte6

Rochie alba de zi din material subtire elastic cu imprimeuri florale • Raspberry

Rochie scurta cu croi mulat, maneci trei-sferturi realizata din material subtire, elastic cu print floral.

cele-mai-vandute-rochii-de-vara-scurte7cele-mai-vandute-rochii-de-vara-scurte8

Rochie albastra-inchis de zi in clos din material usor elastic material subtire cu print • Ellen`s

Rochie de vara in clos cu pliuri. Este prevazuta cu maneca scurta, fermoar ascuns in lateral, decolteu rotund in fata si spate in V. Este fabricata din stofa fina de caliatate superioara, usor elastica, placuta la purtat.


cele-mai-vandute-rochii-de-vara-scurte9cele-mai-vandute-rochii-de-vara-scurte10

Rochie PrettyGirl rosie eleganta din material vaporos si transparent captusita pe interior cu imprimeuri florale • PrettyGirl

Rochie eleganta cu un design deosebit realizata din doua rochii, una din material vaporos, transparent, cu croi petrecut, lejer, a doua cu croi mulat pe corp, fabricata din tesatura fina, usor elastica.

Pe aceiasi tema:
7 rochii de vara lejere 
- Recomandare rochii de vara online