dyfashion.ro

Rochii albastre de seara Miss Grey

rochii-albastre-de-seara-miss-grey-1

Rochii albastre de seara in care arati senzational fara efort


Daca ti se pare uneori ca tinutele negre te plictisesc, iar pe cele rosii le gasesti cam prea indraznete, atunci inseamna ca esti pregatita sa te bucuri de farmecul inegalabil al unei rochii albastre.

Nuantele de albastru sunt foarte apreciate in vestimentatie datorita senzatiei de seninatate pe care o sugereaza, dar si pentru ca e suficient sa cunosti cateva mici reguli de asortare pentru a-ti putea compune dintr-o simpla rochie albastra si niste accesorii atent alese o tinuta remarcabila, imposibil de ignorat.

O sa-ti dezvalui mai intai cateva scheme de asortare, pe cat de simple, pe atat de spectaculoase, apoi o sa-ti ofer cateva sugestii vestimentare din care-ti poti alege tinuta preferata pentru urmatorul eveniment special.

Cum accesorizezi niste rochii albastre de ocazie


In functie de eveniment, de croiala rochiei, de nuanta de albastru a acesteia si de personalitatea ta, poti asorta niste rochii albastre elegante cu accesorii intr-o gama variata de culori, de la cele clasice, negre, pana la bej, trecand chiar prin nuante de verde, rosu, roz, galben si violet. Bineinteles, regula de baza pentru o aparitie rafinata care impune prin feminitate, nu prin vulgaritate, ramane aceea pe care sigur o cunosti si aplici mereu: evita bijuteriile ieftine, accesoriile de calitate proasta sau supraincarcarea tinutei.

Daca ocazia este mai relaxata, asa cum sunt de obicei iesirile cu prietenii, poti alatura unei rochii albastre scurte sau midi niste balerini crem, dar daca esti invitata la un eveniment special de zi, precum un cocktail party, atunci incaltamintea cu toc este cea mai potrivita pentru o adevarata lady. Pantofii sau sandalele cu toc inalt, in nuante nude, piersica sau corai vor scoate subtil in evidenta o rochie albastra in tonuri deschise, in timp ce o pereche de stiletto bordo si o poseta intr-o nuanta apropiata vor transforma o rochie bleumarin intr-o tinuta sofisticata si usor indrazneata.

Pentru evenimentele de seara, optiunile de accesorizare a unei rochii albastre se concentreaza foarte mult pe nuantele metalice: auriu, argintiu sau culoarea cuprului. Sigur, te poti increde si in prietenosul negru, mai ales cand modelul rochiei este ori foarte sofisticat, ori foarte stralucitor, si simti nevoia sa echilibrezi putin situatia.
rochii-albastre-de-seara-miss-grey-2rochii-albastre-de-seara-miss-grey-3

 

Rochii de seara care iti asigura un aspect fara cusur


Sunt rochii pe lumea asta care-ti amintesc de eleganta printeselor si de farmecul povestilor, iar faptul ca aceste piese vestimentare sunt realizate din dantela brodata pretioasa intr-o nuanta luminoasa de albastru regal nu este catusi de putin intamplator.

O astfel de tinuta este si rochia lunga de seara Darma, a carei senzualitate este impecabil accentuata prin slitul de pe picior si manecile diafane. Ideala pentru cele mai pretentioase evenimente, o astfel de tinuta impunatoare, echilibrata printr-o atitudine parcimonioasa in ce priveste alegerea accesoriilor, va intoarce cu siguranta privirile admirative ale celorlalti invitati.

O varianta la fel de gratioasa, dar care impresioneaza mai degraba prin originalitate decat prin pretiozitate, este rochia lunga din voal Milena. Detaliul asimetric suprapus de la fusta si delicatetea insertiei de dantela brodata pe tull de la bust sunt principalele elemente de atractie ale acestei rochii albastre lungi, vaporoase si feminine. Nuanta profunda de albastru iti confera un aer calm si sociabil, si face echipa foarte buna cu accesoriile in tonuri metalice de argintiu.

Pe aceiasi tema:
Rochiile albastre de seara 
Rochiile de ocazie cu dantela pretioasa 

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/rochii-elegante/rochii-albastre-de-seara-in-care-arati-senzational/