answear.ro%20

Rochii de vara fara maneci

oferta-rochii-de-vara-fara-maneci

Cauti o rochie de vara lejera? Rochia de vara fara maneci poate fi solutia!


O rochie de vara perfecta trebuie sa aiba o croiala decenta si sa fie confectionata din materiale de calitate, cat mai  naturale. In ce priveste lungimea asta e in functie de preferinte sau de cum si cat vreti sa va puneti picioarele in evidenta.

Daca vorbim de lejeritate vara va recomand rochiile de vara fara maneci. Vara orice este in plus ca material parca deranjeaza atunci cand este foarte cald. Asadar o rochie de vara fara maneci va poate scoate din impas cand temperaturile sunt foare mari si vreti sa va simtiti lejer

Online veti gasi multe oferte la rochii de vara fara maneci insa una dintre cele mai bune oferte la rochii de vara este cea a celor de la starshiners. Preturile sunt competitive, nu foarte mici dar nici foarte mari, iar rochiile sunt fabricate in Romania.

In alte doua articole precedente am pus in evidenta rochiile scurte de vara si rochiile lungi de vara. In acest articol am selectat 5 modele de rochii de vara fara maneci care sunt la moda si care pot fi alegerea ideala pentru dvs

rochie-de-vara-fara-maneci-1rochie-de-vara-fara-maneci-2

Rochie LaDonna neagra de zi din material vaporos captusita pe interior cu elastic in talie • LaDonna

Rochie cu imprimeu floral colorat și delicat, de lungime de pana deasupra genunchilor. Are o croiala clos, cu bata pe elastic la brau si accesaorizata cu un cordon. Are decolteul asimetric cu volanase, cu un umar descoperit si este fabricata dintr-un material transparent, vaporos pe o captuseala din jersey subtire cu structura moale si satinata.

ROCHII DE VARA FARA MANECI OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI

rochie-de-vara-fara-maneci-3rochie-de-vara-fara-maneci-4

Rochie neagra cu croi larg casual din material vaporos si transparent • SunShine

Rochie de vara fara maneci lejera realizata din voal delicat, usor transparent pe captuseala din jersey satinat in partea inferioara. Croi lejer, decolteu rotunjit si prevazut cu elastic in talie. Este o rochie diafana, simpla, semieleganta, dar se potriveste si in tinute casual cu accesoriile potrivite.


rochie-de-vara-fara-maneci-5rochie-de-vara-fara-maneci-6

Rochie StarShinerS rosa eleganta in clos din stofa usor elastica cu volanase • StarShinerS

Rochie atragatoare confectionata din stofa usor elastica, calitativa. Croi in clos, cu partea de sus mulata pe corp, fara maneci si partea de fusta scurta, evazata, cu pliuri ample din talie si volan. Modelu prezentat are decolteu rotund la baza gatului in fata si in forma literei V la spate. Se incheie la spate cu fermoar.

rochie-de-vara-fara-maneci-7rochie-de-vara-fara-maneci-8

Rochie neagra eleganta tip creion din material elastic cu imprimeuri florale • Raspberry

Rochie lejera de vara cu print floral atragator in culori vii. Are un croi care se aseaza armonios pe silueta si este confectionata din material subtire, elastic. Este prevazuta cu insertii de material in zona taliei in ambele parti care se leaga in lateral.


rochie-de-vara-fara-maneci-9rochie-de-vara-fara-maneci-10

Rochie StarShinerS alba casual cu un croi drept din material elastic cu volanase • StarShinerS

Rochie casual StarShinerS cu croi drept fara sistem de inchidere. Se aseaza armonios pe corp. Volanul inserat la baza rochiei si benzile inserate in partile laterale prezinta niste detalii fresh prin care aceasta rochie reuseste sa iasa in evidenta. Este fabricata din material moale cu textura gofrata, elastica. Varianta alba este captusita pe interior.

Poate v-ar interesa si:
- Cele mai vandute rochii de vara scurte
Rochii de vara lungi deosebite