answear.ro%20

Rochii de vara lungi deosebite

oferta-rochii-lungi-de-vara-deosebite

O rochie de vara lunga vaporoasa, accesoriul vestimentar ideal pentru a scapa de caldura dogoritoare


Este vara, este cald, si orice femeie stie ca o rochie de vara lunga vaporoasa si lejera este accesoriul vestimentar ideal pentru a scapa de caldura dogoritoare. Astazi voi face un top personal cu rochii lungi de vara, rochii lungi casual de zi care va pot face vara mai frumoasa.

Femeile stiu care sunt avantajele si dezavantajele unei rochii lungi de vara. Aici nu vorbim insa de rochii de ocazie care sunt mai formale ci de rochii de zi care au o croiala lejera. Oricum daca sunteti de inaltime mai mica trebuie sa stiti ca rochile lungi nu va fac sa pareti mai scunde ci accesorizate corect din contra..

Modelel de rochii lungi de vara prezentate mai jos au fost atent selectionate din oferta starshiners. Sper ca ochiul meu magic sa fi ales tot ce e mai bun din oferta starshiners. Nu o sa vorbesc prea mult voi lasa cititoarele site-ului magazinuniversal.net sa vizualizeze selectia noastra de rochii lungi de vara

rochie-de-vara-lunga1rochie-de-vara-lunga2

Rochie lunga StarShinerS albastra-inchis de zi asimetrica cu umeri decupati din material subtire cu imprimeuri florale • StarShinerS

Rochie lunga de zi, din viscoza calitativa, subtire, ideala pentru acest sezon, cu un croi asimetric si imprimeu floral. Are un design deosebit, cu bretele din dantela tricotata, cu volane si umerii decupati. Vei arata impecabil si te vei simti confortabil si in zilele toride de vara! Materialul este neelastic si subtire, usor de purtat.

ROCHII DE VARA LUNGI DEOSEBITE COLECTIA COMPLETA AICI

rochie-de-vara-lunga3rochie-de-vara-lunga4

Rochie lunga SunShine rosa de zi din material vaporos si transparent captusita pe interior cu elastic in talie • SunShine

Rochie cu imprimeu floral, de lungime midi, pana la genunchi. Are o croiala clos, partea superioara, care se aseaza lejer pe corp, fiind separata de cea inferioara larga cu elastic si cordon in talie, de la care continua mici pliuri, cu volanas la marginea de jos. Este prevazuta cu decolteu la baza gatului, maneci scurte, evazate, fiind fabricata din tesatura vaporoasa, usor transparenta pe captuseala din jersey moale.

rochie-de-vara-lunga5rochie-de-vara-lunga6

Rochie lunga PrettyGirl albastra lunga cu croi larg cu bretele • PrettyGirl

Rochie lunga casual vaporoasa din voal, cu imprimeu floral si elastic in zona decolteului. Se poarta pe umeri si are volan dublat in zona bustului. Are si bretele, nedetasabile, care se pot lega.


rochie-de-vara-lunga7rochie-de-vara-lunga8

Rochie lunga SunShine neagra casual cu croi larg din material vaporos cu elastic in talie • SunShine

Rochie lunga de vara confectionata din tesatura moale si subtire din viscoza cu aspect monocromatic, usor transparent. Croi lejer cu talia evidentiata cu o portiune elastica si decolteu petrecut in V, atat in fata cat si la spate. Pentru un look fresh si confortabil asorteaz-o cu o pereche se tenisi usori din panza sau sandale cu bretele, cu talpa joasa.


rochie-de-vara-lunga9rochie-de-vara-lunga10

Rochie lunga StarShinerS albastra-inchis eleganta din material vaporos captusita pe interior accesorizata cu cordon • StarShinerS

Rochie maxi, cu imprimeu floral in culori pastelate, fara maneci, cu decolteu petrecut in V. Are o croiala clos. Se incheie la spate cu fermoar si este accesorizata cu o curea subtire din piele ecologica in talie. Este fabricata din muslin pe captuseala usoara, subtire, foarte fina la atingere in partea superioara. Partea inferioara dubla, fusta scurta croita pe corp peste care vine fusta lunga petrecuta cu crapatura adanca in lateral.

Poate v-ar interesa si:
- Cele mai vandute rochii de vara scurte
Rochii de vara fara maneci