dyfashion.ro

Salopete dama elegante

salopeta-dama-eleganta1

Salopeta Atmosphere eleganta alba cu broderie aurie • Atmosphere

SALOPETE
Salopeta Atmosphere eleganta alba cu broderie aurie Salopeta eleganta alba Salopeta lunga dama Broderie aurie in zona taliei Fara maneca Decupaje in zona de deasupra bustului Pantaloni drepti Buzunare laterale functionale Se inchide cu fermoar la spate Material: 85% poliester 15% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase salopete albe! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)

SALOPETE DE OCAZIE, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI
salopeta-dama-eleganta2

Salopeta Atmosphere trei sferturi cu dungi • Atmosphere

SALOPETE
Salopeta Atmosphere trei sferturi cu dungi Salopeta office eleganta dama Salopeta cu dungi Pantaloni trei sferturi drepti Cordon in talie pentru cambrare Buzunare laterale functionale Se inchide cu fermoar la spate Material: 95% bumbac 5% elastan Fabricat in Romania; Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase salopete cu dungi! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
salopeta-dama-eleganta3

Salopeta Atmosphere rosie cu spatele gol • Atmosphere

SALOPETE

Salopeta Atmosphere cu spatele gol Salopeta de ocazie rosie Salopeta cu spatele gol Decolteu in V Pantaloni evazati Cambrata pe talie Material 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase salopete rosii! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
salopeta-dama-eleganta4

Salopeta Atmosphere roz pal cu o maneca • Atmosphere

SALOPETE
Salopeta Atmosphere roz pal cu o maneca Salopeta eleganta roz Pantaloni drepti Volan in zona bustului O maneca din dantela aurie cu paiete (transparenta) Croi pe corp Decolteu in V Volan si pe spate Se incheie cu fermoar la spate si nasturi roz de tip perluta Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase salopete! * Modelul nostru poarta marimea 36(S
salopeta-dama-eleganta5

Salopeta Atmosphere neagra accesorizata cu paiete • Atmosphere

SALOPETE
Salopeta Atmosphere neagra accesorizata cu paiete Salopeta eleganta neagra Salopeta din bistrech Decolteu adanc Croi pe corp Fara maneca Nasturi pe partea din fata Accesorizata cu paiete negre pe revere Voal pe spate Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante salopete negre! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
salopeta-dama-eleganta6

Salopeta Atmosphere eleganta rosie • Atmosphere

SALOPETE
Salopeta Atmosphere eleganta rosie Salopeta eleganta dama Salopeta rosie de ocazie Salopeta cu spatele gol Lejera in partea de sus Pantaloni lejeri drepti Buzunare laterale functionale Se inchide cu fermoar la spate Lungime de la sub brat: 136 Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase salopete rosii! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
salopeta-dama-eleganta7

Salopeta de ocazie neagra cu flori 3D in talie • Effect

SALOPETE
Salopeta de ocazie neagra cu flori 3D in talie  Salopeta neagra de ocazie Salopeta cu pantalon lung drept Fara maneca Bustul este buretat Decolteu adanc Suprapusa in partea de sus Accesorizata in talie cu flori negre 3D Spatele decoltat Salopeta din bistrech Dantela neagra pe spate (transparenta) Dantela neagra in zona taliei (in parti ) Se inchide cu fermoar la spate Material: 100% poliester
salopeta-dama-eleganta8

Salopeta Atmosphere de ocazie rosie cu dantela si pantaloni evazati • Atmosphere

SALOPETE
Salopeta Atmosphere de ocazie rosie cu dantela si pantaloni evazati Salopeta dama rosie Salopeta de ocazie cu pantaloni evazati Salopeta de seara din bistrech si dantela Maneca trei sferturi din tul cu detalii din dantela Volane in V in zona bustului Decoleu adanc din tul accesorizat cu dantela Decolteu in V la spate Se inchide cu fermoar la spate Material:95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase salopete de ocazie! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
salopeta-dama-eleganta9

Salopeta eleganta kaki • Raspberry

SALOPETE
Salopeta eleganta kaki  Salopeta eleganta dama Salopeta kaki din bistrech Decolteu in V; Cordon in talie Cambrata pe talie Pantalon lejer Fara dublura Fara maneca Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase salopete dama! * Modelul nostru poarta marimea S(36).
salopeta-dama-eleganta10

Salopeta eleganta neagra cu volan detasabil in talie • Atmosphere

SALOPETE
Salopeta eleganta neagra cu volan detasabil in talie Salopeta eleganta neagra Salopeta creion Volan detasabil in talie Bustul este tip corset Salopeta are cupe; Fara bretele Croi pe corp Se incheie cu fermoar la spate Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase salopete negre! * Modelul nostru poarta marimea S(36)
salopeta-dama-eleganta11

Salopeta eleganta verde deschis cu maneca tip clopot • Atmosphere

SALOPETE
Salopeta eleganta verde deschis cu maneca tip clopot Salopeta verde deschis dama Salopeta eleganta pe crop Decolteu in V la spate Maneca tip clopot Accesorizata cu o curea in talie Pantalni drepti Se incheie cu fermoar la spate Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase salopete! * Modelul nostru poarta marimea 36 (S
salopeta-dama-eleganta12

Salopeta eleganta din crep cu broderie aurie • Atmosphere

SALOPETE
Salopeta eleganta din crep cu broderie aurie Salopeta dama eleganta Salopeta din crep verde Decolteu adanc Broderie aurie si tul transparent la bust Maneca trei sferturi Broderie aurie la mansete Material: 95%poliester 5%elastan Fabricat in Romania! Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase salopete! * Modelul nostru poarta marimea 36 (S).
salopeta-dama-eleganta13

Salopeta lunga evazata bordo • Atmosphere

SALOPETE
Salopeta lunga evazata bordo Salopeta eleganta bordo Salopeta lunga evazata Cambrata pe talie Decolteu adanc Buzunare laterale Accesorizata cu lant auriu in zona decolteului si la buzunare Accesorizata cu nasturi aurii in zona taliei Se incheie cu fermoar la spate Material:95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase salopete! * Modelul nostru poarta marimea S(36)
salopeta-dama-eleganta14

Salopeta neagra eleganta cu dungi albe si nasturi aurii • Atmosphere

SALOPETE
Salopeta neagra eleganta cu dungi albe si nasturi aurii Salopeta creion dama Salopeta eleganta neagra cu dungi albe Accesorizata cu nasturi aurii Mulata pe corp; Maneca trei sferturi Decolteu in V in fata si la spate Se inchieie cu fermoar la spate Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase salopete mulate! * Modelul nostru poarta marimea 36(S);Dimensiuni produs marimea S: Bust 92-94 - Talie 66 -  Sold 90

 SALOPETE DE OCAZIE, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI

Salopeta lunga eleganta cu bust din dantela • Atmosphere

salopeta-dama-eleganta15
SALOPETE
Salopeta lunga eleganta cu bust din dantela Salopeta creion cu bust din dantela Salopeta mulata pentru a scoate in evidenta formele Decolteu accesorizat cu broderie; Se incheie cu fermoar la spate; Articol vestimentar usor de imbracat atat pentru evenimente cat si pentru club Material: 95% poliester 5% elastan made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante sapolete dama! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)