answear.ro%20

Salopete scurte de vara femei

SALOPETA-SCURTA-DE-VARA-FEMEI1

Salopeta Pretty Girl scurta cu imprimeu floral • Pretty Girl

SALOPETE
Salopeta Pretty Girl scurta cu imprimeu floral Salopeta eleganta dama Salopeta din tripluvial Imprimeu floral colorat pe fundal ivoire Decolteu adanc in fata Accesorizata cu cordon; Elastic in talie Maneca reglabila se prinde intr-un nasturel roz de tip perluta Buzunare laterale functionale Nu are dublura Se inchide la spate cu nasture roz de tip perluta Material:100% poliester Lungime de la sub brat: 60 cm Fabricat in Romania

SALOPETE SCURTE DAMA OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI
SALOPETA-SCURTA-DE-VARA-FEMEI2

Salopeta Atmosphere scurta neagra cu spatele din dantela • Atmosphere

SALOPETE
Salopeta Atmosphere scurta neagra cu spatele din dantela Salopeta neagra eleganta Salopeta cu pantaloni scurti Decolteu adanc Se inchide cu nasturi in fata Buzunare aparente in fata Spatele este din dantela (transparent) Fara maneci Croi pe corp Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase salopete scurte ! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
SALOPETA-SCURTA-DE-VARA-FEMEI3

Salopeta Pretty Girl scurta cu imprimeu colorat • Pretty Girl

SALOPETE
Salopeta scurta Pretty Girl cu imprimeu colorat Salopeta dama cu pantaloni scurti Salopeta cu imprimeu colorat Croi lejer material moale placut la atingere Se inchide cu nasture rosu la gat in spate Se inchide cu fermoar la spate Spatele partial gol Buzunare laterale functionale Cordon lat in talie (nu este detasabil) Material: 100% vascoza Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase salopete de vara! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
SALOPETA-SCURTA-DE-VARA-FEMEI4

Salopeta Atmosphere scurta in dungi • Atmosphere

SALOPETE
Salopeta scurta casual cu dungi salopeta este mulata si sexy salopeta are pantalon scurt; bustul nu este buretat dar are un snur de fixare salopeta Atmosphere este iedeala pentru zilele de vara lungime de la sub brat: 53 cm Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania by Atmosphere Rasfata-te InPuff cu cele mai sexy salopete de vara by Atmosphere ! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
SALOPETA-SCURTA-DE-VARA-FEMEI5

Salopeta scuta de vara cu spatele decupat si ciucuri • Atmosphere

SALOPETE
Salopeta scuta de vara cu spatele decupat si ciucuri Salopeta scurta de vara Spatele este decupat Imprimeu albastru Salopeta accesorizata cu ciucuri Bustul nu este buretat Maneci clopot trei sferturi Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai lejere salopete de vara! * Modelul nostru poarta marimea 36(S
SALOPETA-SCURTA-DE-VARA-FEMEI6


Salopeta de ocazie scurta bleu cu bust din dantela • Atmosphere

SALOPETE
Salopeta de ocazie scurta bleu cu bust din dantela Salopeta bleu de ocazie Bust din dantela; Bustul este buretat Accesorizata in talie cu cordon detasabil Se incheie cu fermoar la spate Lungime: 60 cm Material: 95% poliester 5% elastan Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante salopete de ocazie!
SALOPETA-SCURTA-DE-VARA-FEMEI7

Salopeta scurta eleganta cu dantela aurie • Atmosphere

SALOPETE
Salopeta scurta eleganta cu dantela aurie Salopeta eleganta de vara Salopeta scuta cu dantela aurie Transparenta in zona bustului Croi pe corp Salopteta ce se prinde pe gat Lungime de la sub bat: 67 cm Fermoar la spate Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante salopete de vara! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
SALOPETA-SCURTA-DE-VARA-FEMEI8

Salopeta scurta neagra din crep • Atmosphere

SALOPETE
Salopeta scurta neagra din crep; Salopeta neagra din crep Salopeta de vara cu umerii decupati Accesorizata in talie cu o curea detasabila aurie din piele ecologica Decolteu adanc Ideala pentru iesirile in club Salopeta moderna scurta Made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase salopete de vara! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
SALOPETA-SCURTA-DE-VARA-FEMEI9

Salopeta de vara 5 in 1 galbena cu imprimeu • Ade

SALOPETE
Slopeta galbena cu imprimeu Salopeta scurta galbena cu imprimeu Elastic in zona taliei Croi lejer In partea de sus este formata din doua fasii de material Partea de sus se poate modifica in functie de preferinte si de imaginatie Salopeta moderna ideala pentru vara Dublura galben pal la pantaloni; Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai deosebite salopete de vara! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)

SALOPETA-SCURTA-DE-VARA-FEMEI10
Salopeta scurta cu ciucuri • Atmosphere

SALOPETE
Salopeta scurta cu ciucuri salopeta scurta sexy salopeta casual salopeta cu spatele gol croi modern ideala pentru petrecerile din club sau iesirile la terase elastic in talie bretele reglabile produs fabricat in Romania! Rasfata-te inPuff cu cele mai sexy si frumoase salopete!

SALOPETE SCURTE DAMA OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI
SALOPETA-SCURTA-DE-VARA-FEMEI11

Salopeta dama scurta cu dantela roz • Atmosphere

SALOPETE
Salopeta dama scurta cu dantela roz salopeta dama salopeta scurta cu dantela roz dantela transparenta la bust decolteu accesorizat cu snur pantalon din lycra buzunare laterale Rasfata-te InPuff cu cele mai sexy salopete dama!