dyfashion.ro

Rochii de ocazie cu efect wow!

rochie-de-ocazie-cu-efect-wow-1

Rochie aurie mulata cu funda supradimensionata • Effect

ROCHII DE OCAZIE
Rochie aurie mulata cu funda supradimensionata Rochie scurta aurie de seara Fochie de ocazie pe un umar Funda pe umar Rochie cu o maneca lunga Material usor elastic si lucios Fermoar lateral Pliuri lateral in talie Dublura beige Lungimea de la subrat:74cm Fabricat in Romaia Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii negre de seara! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)

ROCHII DE OCAZIE VEZI OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI
rochie-de-ocazie-cu-efect-wow-2

Rochie MBG de ocazie din broderie neagra accesorizata cu paiete • MBG

ROCHII DE OCAZIE
Rochie MBG de ocazie din broderie neagra accesorizata cu paiete Rochie de ocazie neagra Rochie midi din broderie accesorizata cu paiete Transparenta in zona bustului si in zona manecilor La baza gatului Maneca scurta; Mai scurta in fata si mai lunga in spate Dubura neagra Accesorizata cu paiete negre Se inchide cu fermoar la spate Lungime de la subrat 77 de cm Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de ocazie din broderie! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
rochie-de-ocazie-cu-efect-wow-3

Rochie de seara Atmosphere aurie din crepe • Atmosphere

ROCHII DE OCAZIE
Rochie de seara Atmosphere aurie din crepe Rochie de ocazie Atmosphere Textura crepe Culoare aurie Croi clos de lungime midi Dublura Fara maneca Se inchide la spate cu fermoar Fir lame in tesatura Cupe la nivelul bustului Pliuri din material la nivelul taliei Lungime de la subrat;138 cm; Compozitie materiale: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania; Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase bluze dama! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
rochie-de-ocazie-cu-efect-wow-4

Rochie de ocazie gratioasa Atmosphere • Atmosphere

ROCHII DE OCAZIE
Rochie de ocazie gratioasa Atmosphere Rochie de ocazie Atmosphere Culoare neagra Decolteu in V cu tul Fara maneca Volane in dreptul umerilor Croi clos lung Se inchide la spate cu fermoar Funda in talie Lungime de la subrat;138 cm Compozitie materiale;95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania; Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase bluze dama! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
rochie-de-ocazie-cu-efect-wow-5

Rochie bleumarin de ocazie cu bust din tul brodat si paiete • MBG

ROCHII DE OCAZIE
Rochie bleumarin de ocazie cu bust din tul brodat si paiete Rochie de ocazie Culoare bleumarin Bust din tul brodat si paiete negre Pliuri in talie Fusta din tafta Maneca scurta Decolteu tip barcuta Croi conic de lungime midi Se inchide la spate cu fermoar ascuns Lungime de la subrat 81 cm Compozitie materiale: 60%poliester 40%elastan Fabricat in Romania; Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de ocazie din broderie! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
rochie-de-ocazie-cu-efect-wow-6

Rochie auriu cu fusta din piele si peplum • Fofy

ROCHII DE OCAZIE
Rochie auriu cu fusta din piele si peplum Rochie de ocazie Culoare aurie Croi conic de lungime midi Bust brodat Fusta din piele ecologica Peplum in talie Se inchide la spate cu nasture si fermoar ascuns Fara maneca Fabricat in Romania; Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii din broderie! * Modelul nostru poarta marimea S(36).
rochie-de-ocazie-cu-efect-wow-7

Rochie de ocazie cu efect wow • Atmosphere

ROCHII DE OCAZIE
Rochie conica bleu cu detalii florale 3D Rochie eleganta de ocazie Croi conic de lungime midi Crapatura laterala pe picior Culoare bleu Decupaj in zona bustului Detalii florale 3D in partea de sus a bustlui si pe umar Se inchide la spate cu fermoar Maneca trei sferturi Compozitie materiale:95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania; Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii din broderie! * Modelul nostru poarta marimea S(36)
rochie-de-ocazie-cu-efect-wow-8

Rochie de ocazie midi din dantela • Atmosphere

ROCHII DE OCAZIE
Rochie de ocazie midi din dantela Rochie de ocazie midi Culoare gri Croi conic Decolteu in V la spate Dublura gri pe sub dantela Se inchide la spate cu fermoar Fara maneci Compozitie materiale:95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania; Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi dama! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
rochie-de-ocazie-cu-efect-wow-9

Rochie eleganta grena lunga cu crapatura • Xara

ROCHII DE OCAZIE
Rochie eleganta grena lunga cu crapatura Rochie lunga de seara Rochie de ocazie din crep Rochie grena Petrecuta pe picior Decolteu in v atat in fata cat si in spate Maneca tip barcuta Fermoar lateral Dublura neagra decupata in partea stanga Lungime de la sub brat: 127 cm Material: 50% poliester 50% fir metalic Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii lungi de seara! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
rochie-de-ocazie-cu-efect-wow-10


Rochie MBG de ocazie din broderie roz accesorizata cu paiete • MBG

ROCHII DE OCAZIE
Rochie MBG de ocazie din broderie roz accesorizata cu paiete Rochie de ocazie roz Rochie midi din broderie accesorizata cu paiete Transparenta in zona bustului si in zona manecilor La baza gatului Maneca scurta; Mai scurta in fata si mai lunga in spate Dubura roz Broderie si paiete pe deasupra Se inchide cu fermoar la spate Lungime de la subrat 57 de cm Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de ocazie din dantela! * Modelul nostru poarta marimea 36(S
rochie-de-ocazie-cu-efect-wow-11

Rochie MBG de ocazie midi conica din broderie roz • MBG

ROCHII DE OCAZIE
Rochie MBG de ocazie midi conica din broderie roz  Rochie de ocazie roz Rochie midi din broderie Transparenta in zona bustului si in zona manecilor Maneca scurta Croi pe corp Dubura roz Slit la spate Se inchide cu fermoar la spate Lungime de la subrat 83 de cm Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de ocazie din brodrie! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)

ROCHII DE OCAZIE VEZI OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI
rochie-de-ocazie-cu-efect-wow-12

Rochie Atmosphere sirena din dantela rosie • Atmosphere

ROCHII DE OCAZIE
Rochie Atmosphere sirena din dantela rosie Rochie de ocazie Rochie sirena din dantela Transparenta in partea de jos la talie si la spate Decolteu in V Bust buretat Decupata pe picior Se inchide la spate cu fermoar Material: 95% poliester 5%elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii sirena! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)