dyfashion.ro

Tricouri, bluze, camasi de vara femei

Tricou dama cu dungi bleumarin

Tricou dama cu dungi bleumarin • Raspberry

tricouri, bluze, camasi femei
Tricou dama cu dungi bleumarin Tricou lejer dama Imprimeu dungi bleumrin Croi lejer Material: 95% vascoza 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase tricouri dama! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)

 OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI
Tricou dama casual cu imprimeu

Tricou dama casual cu imprimeu • Hermosa

tricouri, bluze, camasi de vara femei
Tricou dama casual cu imprimeu Tricou casual dama Tricou din bumbac Croi lejer Imprimeu interesant cu accente argintii Maneca scurta cu manseta in terminatie Material: 50% poliester 40% bumbac 10% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase tricouri dama! * Modelul nostru poarta marimea 36(S) 
Tricou alb dama cu imprimeu colorat

Tricou alb dama cu imprimeu colorat • Raspberry

tricouri, bluze, camasi femei
Tricou alb dama cu imprimeu colorat Tricou alb din vascoza Imprimeu colorat La baza gatului Mai scurt in fata mai lunga in spate Croi lejer Material: 100% vascoza Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase tricouri dama! * Modelul nostru poarta marimea S(36)
Tricou alb cu scris imprimat

Tricou alb cu scris imprimat • Atmosphere

tricouri, bluze, camasi femei
Tricou alb cu scris imprimat Tricou alb din bumbac Usor de accesorizat  Croi lejer tricou comod Scris rosu imprimat Tricou casual modern Material: 95% bumbac 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase tricouri dama! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
Tricou alb accesorizat cu broderie

Tricou alb accesorizat cu broderie • Hermosa

tricouri, bluze, camasi de vara femei
Tricou alb accesorizat cu broderie Tricou dama Tricou alb din bumbac Accesorizat cu broderie florala Croi lejer Material: 95% bumbac 5% spandex Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase tricouri dama! * Modelul nostru poarta marimea S(36)
Camasa Atmosphere din dantela cu brosa neagra

Camasa Atmosphere din dantela cu brosa neagra • Atmosphere

tricouri, bluze, camasi femei
Camasa Atmosphere din dantela galben mustar si brosa neagra Camasa eleganta din dantela Culoare galben mustar Croi cambrat Se inchide in fata cu nasturi Maneca scurta Semitransparenta din dantela Textura dantela Brosa neagra  Nu este elastica Lungime de la subrat 39 cm Compozitie materiale :95% poliester 5% elastan  Fabricat in Romania   Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi! * Modelul nostru poarta marimea 36 (S).
Camasa Pretty Girl casual cu dungi roz

Camasa Pretty Girl casual cu dungi roz • Pretty Girl

tricouri, bluze, camasi femei
Camasa Pretty Girl casual cu dungi roz Camasa casual dama Camasa cu dungi roz Se leaga in fata Maneca scurta Croi lejer Buzunare in zona bustului Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi dama! * Modelul nostru poarta marimea 36(S) *

OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI
Camasa Fofy ecru cu ciucuri pe guler

Camasa Fofy ecru cu ciucuri pe guler • Fofy

tricouri, bluze, camasi femei
Camasa Fofy ecru cu ciucuri pe guler Camasa fofy ecru Camasa cu ciucuri pe guler Se inchide cu nasturi negri Croi pe corp Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi dama!  * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
Camasa Fofy eleganta verde

Camasa Fofy eleganta verde • Fofy

tricouri, bluze, camasi femei
Camasa Fofy eleganta verde Camasa eleganta dama Camasa verde din material usor elastic Guler cu onduleuri Maneci scurte cu onduleuri Croi pe corp Se inchide cu nasture alb la spate Material: 74% bumbac 23% poliamida 3% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi dama! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
Camasa Fofy ivoire cu nasturi aurii la spate

Camasa Fofy ivoire cu nasturi aurii la spate • Fofy

tricouri, bluze, camasi femei de vara femei
Camasa Fofy ivoire cu nasturi aurii la spate Camasa eleganta dama Camasa ivoire din material elastic Maneca scurta cu volanas in terminatie si banda bleumarin Fundite decorative in zona gulerului Decolteu in V la spate Revere la spate cu banda bleumarin Se inchide cu nasturi aurii la spate Croi pe corp Material:74% bumbac 23% poliamida 3% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi dama!
Camasa Fofy albastra eleganta cu nasturi negrii

Camasa Fofy albastra eleganta cu nasturi negrii • Fofy

tricouri, bluze, camasi femei de vara femei
Camasa Fofy albastra eleganta cu nasturi negrii  Camasa Fofy albastra eleganta Camasa dama cu decolteu adanc Maneca scurta tip barcuta Accesorizata cu brosa-floare detasabila Croi pe corp Camasa din bumbac Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
Bluza coral lejera cu maneca scurta si catarama in talie

Bluza coral lejera cu maneca scurta si catarama in talie • Raspberry

tricouri, bluze, camasi femei de vara femei
Bluza coral lejera cu maneca scurta si catarama  in talie Bluza dama Bluza lejera  Maneca scurta lejera Catarama in talie maro pentru un croi petrecut Decolteu in V cu guler Volanas aplicat in talie crapat in fata Croi lejer Compozitie material 100% poliester Talie elastica in spate pentru cambrare Lungime de la subrat 36cm Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase bluze !
Bluza dama alba din voal cu decolteu adanc in V si pliuri in zona decolteului cu insertie metalica Atmosphere

Bluza dama alba din voal cu decolteu adanc in V si pliuri in zona decolteului cu insertie metalica Atmosphere • Atmosphere

tricouri, bluze, camasi femei
Bluza dama alba din voal cu decolteu adanc in V si pliuri in zona decolteului cu insertie metalica Atmosphere bluza eleganta bluza dama alba cu decolteu adanc in V pliuri in zona decolteului cu ocheti si lantisor  maneca scurta lejera tip volanas croi lejer compozitie material 95% poliester 5% elastan lungime de la subrat: made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase bluze dama !!
Bluza Pretty rose cu imprimeu

Bluza Pretty rose cu imprimeu • Pretty Girl

tricouri, bluze, camasi femei
Bluza Pretty rose cu imprimeu si maneci scurte bufante Bluza pretty Girl din saten Maneca scurta bufanta cu volanas Culoare rose cu imprimeu colorat Imprimeu colorat Guler roz cu imprimeu Croi lejer Se inchide la spate cu nasture negru tip perluta Lungime de la subrat 40 cm Compozitie materiale: 100%poliester Fabricat in Romania    Rasfata-te InPuff cu cele mai frumose bluze! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)

OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI
Bluza Fofy eleganta rosie cu insertie pe maneca

Bluza Fofy eleganta rosie cu insertie pe maneca • Fofy

tricouri, bluze, camasi femei
Bluza Fofy rosie cu insertie pe maneca Bluza dama rosie cu maneca scurta Maneca scurta cu insertie la manseta Cret la umar Croi cambrat Decolteu in forma de inima Trei fundite alb-negru aplicate vertical la spate Material elastic Compozitie: 74% bumbac 23% nailon 3% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante bluze dama! * Modelul nostru poarta marimea S(36).