dyfashion.ro

Ghete Ecco de dama colectia 2015

Ghete femei ECCO Aimee cu catarame

Ghete femei ECCO Aimee cu catarame (Negru) (ECCO)

Femei / Ghete
Ghete casual ECCO Aimee confectionate din piele de inalta calitate, prevazute cu catarame metalice sofisticate, si sistem de inchidere cu fermoar. Forma anatomica permite o pozitie naturala si sanatoasa a piciorului. Captuseala este din material textile ce absoarbe umezeala. Brantul acoperit cu piele si ECCO Comfort Fibre System, permit circularea aerului in interior, pastrand un climat optim si sanatos. Talpa direct injectata din PU amortizeaza socurile, este flexibila si aderenta, oferind un confort maxim pe intraga durata a purtarii.




Ghete femei ECCO Voyage casual

Ghete femei ECCO Voyage casual (Negru) (ECCO)

Femei / Ghete
Ghete femei ECCO Voyage casual, confectionati din piele oleita de inalta caliteta si mterial textile cu Goretex ce ofera impermeabilitate. Prevazute cu sistem de inchidere cu siret pentru o incaltare usoara si o fixare rapida. Captuseala calduroasa confectionata 100% din poliester. Branuri acoperite cu piele si cu ECCO Comfort Fibre System permite circularea aerului, pastrand un climat optim si sanatos. Talapa direct injectata din doaua componente: poliuretan si termopoliuteran ofera stabilitate si flexibilitate.

OFERTA COMPLETA GHETE DAMA, AICI

Ghete impermeabile femei ECCO Gora

Ghete impermeabile femei ECCO Gora (negru) (ECCO)

Femei / Ghete
Ghete femei ECCO Gora, confectionate din piele nubuck oleita, dotate cu cele mai noi tehnologii, fara a face compromisuri in ceea ce priveste design-ul  sau confortul. Pielea ECCO Hydromax asigura impermeabilitate, iar tehnologia RECEPTOR ajuta piciorul sa se miste in mod natural si ofera stabilitate. Captuseala din material calduros mentine un climat optim pe intreaga durata a zilei. Talpa din poliuteran ofera aderenta.



Ghete outdoor femei ECCO Hill

Ghete outdoor femei ECCO Hill (Gri) (ECCO)

Femei / Ghete
Ghete impermeabile femei ECCO Hill confectionate din piele nubuck oleita de vitel, supla si rezistenta. Captuseala calduroasa pastreaza un climat optim in interior. Membrana GORE-TEX asigura impermeabilitate indiferent de vreme. Talpa injectata din PU, amortizeaza oferind confort la fiecare pas.





Ghete outdoor femei ECCO Gora piele oleita

Ghete outdoor femei ECCO Gora piele oleita (galben) (ECCO)

Femei / Ghete
Ghete femei ECCO Gora, confectionate din piele nubuck oleita, dotate cu cele mai noi tehnologii, fara a face compromisuri in ceea ce priveste design-ul sau confortul. Pielea ECCO Hydromax asigura impermeabilitate, iar talpa cu tehnologia RECEPTOR ajuta piciorul sa se miste in mod natural, amortizand fiecare pas.. Captuseala din material calduros mentine un climat optim in interior.Talpa din poliuteran cu insertie de cauciuc ofera aderenta.




Ghete outdoor femei ECCO Gora

Ghete outdoor femei ECCO Gora (ECCO)

Femei / Ghete
Ghete femei ECCO Gora, confectionate din piele nubuck oleita,dotate cu cele mai noi tehnologii, fara a face compromisuri in ceea ce priveste design-ul sau confortul. Pielea ECCO Hydromax asigura impermeabilitate, iar talpa cu tehnologia RECEPTOR ajuta piciorul sa se miste in mod natural si ofera stabilitate. Captuseala din material calduros mentine un climat optim pe intreaga durata a zilei. Talpa din poliuteran cu insertie de cauciuc ofera aderenta pe orice suprafata.


OFERTA COMPLETA GHETE DAMA, AICI

Ghete OUTDOOR femei ECCO Ulterra

Ghete OUTDOOR femei ECCO Ulterra (negru) (ECCO)

Femei / Ghete
Ghete OUTDOORfemei ECCO Ulterra confectionate din piele nubuck de yak, foarte rezistenta. Pot fi folosite pe terenuri neuniforme si sunt ideale pentru drumetii. Tehnologia RECEPTOR cu care sunt dotate asigura stabilitate si echilibru, amplificat de asemenea print talpa de cauciuc cu striatii. Sistemul de prindere al sireturilor iti garanteaza o prindere perfecta, pentru siguranta ta. Datorita tehnologiei ECCO HYDROMAX prin care pielea este tratata respinge apa si nu se intareste datorita udarii si uscarii repetate. Recomandam folosirea spray-urilor de impermeabilitate pentru a mentine proprietatile pielii.



Ghete femei ECCO CHASE II (gri)

Ghete femei ECCO CHASE II (gri) (ECCO)

Femei / Ghete
Ghete femei ECCO CHASE II confectionate din piele nubuck oleita. Designul scandinav impreuna cu tehnologiile avansate folosite fac din aceste ghete premium un mush have in acest sezon.Captuseala din piele si material textil asigura confort si lasa piciorul sa respire. Brantul.detasabil lasa piciorul sa respire datorita sistemului ECCO Comfort Fibre&trade .Talpa din poliuretan in combinatie cu latex, ofera suport la fiecare pas, fiind rezistenta si stabila.





Pe aceiasi tema:
- Ghete impermeabile dama
- Ghete confortabile dama ECCO
- Ghete de iarna din piele naturala
- Ghete casual de dama Ecco