dyfashion.ro

Rochia cocktail eleganta Lilly

rochia-cocktail-eleganta-lilly-1
Rochiile cocktail elegante sunt foarte populare in lumea femeilor tocmai datorita capacitatii lor de a se adapta unei game variate de evenimente. Nici prea lungi, dar nici exagerat de scurte pentru a fi confundate cu vestimentatia de club, rochiile cocktail se caracterizeaza de obicei prin lungimea lor ideala, situata undeva deasupra genunchiului si variind pana sub genunchi, si prin culorile si texturile delicate. Astfel ele nu doar ca pot fi purtate cu succes la evenimentele desfasurate pe timpul zilei, cum ar fi o nunta, un botez, o cununie civila sau altele asemanatoare, ci si la ocaziile de seara, precum petreceri sofisticate, baluri de absolvire sau cine romantice. Iar aceasta versatilitate este principalul motiv pentru care rochiile cocktail elegante nu ar trebui sa lipseasca din garderoba niciunei femei.

Daca vrei sa te inspiri in alegerea unei rochii cocktail elegante ideale pentru acest eveniment, venim in intampinarea ta cu o recomandare irezistibila: o creatie marca Miss Grey care iti incanta privirile inca de la prima vedere, si care cu siguranta iti va aduce numai complimente si amintiri placute.

Cu fusta confectionata din triplu voal fin si bustul atent lucrat din dantela pretioasa brodata manual cu pietre, rochia cocktail eleganta Lilly impresioneaza prin delicatetea culorii sale, in primul rand. Nuanta feminina si discreta de lila confera imaginii tale o nota usor romantica, si, in plus, se pliaza pe orice cod vestimentar, dat fiind faptul ca are accente pastelate ce nu o transforma intr-o rochia cu o culoare mult prea evidenta, dar nici intr-o nuanta care poate fi considerata monotona de catre privitor. Bustul atent lucrat este elementul central al rochiei elegante cocktail, care atrage atentia indiscutabil oriunde ai alege sa o porti. In plus, transparenta dantelei vizibila in zona spatelui arunca asupra ta o alura misterioasa si seducatoare, ce va atrage numeroase privind, intr-o maniera eleganta. Croiul conic al rochiei cocktail elegante ii permite acesteia sa iti urmareasca discret liniile corpului, in vreme ce lungimea ideala iti permite sa o porti la variate categorii de evenimente.

rochia-cocktail-eleganta-lilly-2

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochii-cocktail-elegante-de-purtat-la-evenimentele-speciale/