dyfashion.ro

Pulover Top Secret SSW1994 Red

Pulover Top Secret SSW1994 Red1
Astazi am simtit cum frigul isi face loc in garderoba mea. Stiu ca suna ciudat, insa vazand cat de joase sunt temperaturile, dimineata prefer sa apelez la o piesa cat mai calduroasa pentru a lasa loc frigului sa patrunda prin intermediul racelii. Cu toate acestea, am inceput si eu sa mai trag putin de nas si sa sper ca ma voi acomoda cat de curand cu noul sezon.
 
Iata un model de pulover pe care il astept cu nerabdare sa imi ajunga impachetate delicat intr-un colet marca StarShinerS:


Rosu burdund, te regasesc din nou! Ce pot spune despre aceasta culoare decat faptul ca ma topesc cand o vad! O astfel de culoare, desi mai inchisa decat puloverele prezentate anterior, este perfecta pentru o zi de toamna in care te simti in ton cu nuanta frunzelor tomnatice. Este o nuanta extrem de pretentioasa, potrivita printeselor care se bucura de toamna fara a da in monotonia culorilor inchise, dar neinfricate in a cocheta cu nuante intense pline de personalitate.

Acest model de pulover este asemanator cu modelul Top Secret TGO0020 Pink, singura diferenta fiind absenta gulerului supradimensionat care e inlocuit de un guler clasic tip barcuta. Modalitatile de asortare sunt nelimitate, iti recomand chiar un mix & match autentic: asorteaza-te cu o fusta din tulle negru si o pereche de botine cu aplicatii metalice si vei obtine un look rock de invidiat!

Pulover Top Secret SSW1994 Red2Pulover Top Secret SSW1994 Red3

Vezi si alte modele de pulovere elegante aici

Sursa:
http://starsblog.ro/sweet-like-candy-4-pulovere-dulci-precum-o-acadea/

Pe aceiasi tema:

 - Cardigane: cele mai frumoase modele
 - Rochia- pulover, o piesa sexy
 - Pulover Top Secret TGO0020 Pink
 - Pulover Top Secret TSW0706 Blue